Τον τελευταίο λόγο είχε ο ΠΑΣ στο Περιστέρι

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε τον τελευταίο λόγο στο Περιστέρι, όπου αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Ατρόμητο με σκορ 1-1, για την 5η αγωνιστική ημέρα της Σούπερ Λιγκ.
Έτσι οι Ηπειρώτες έφτασαν τους 9 βαθμούς και συνεχίζουν να είναι αήττητοι στην φετινή κούρσα.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 6' με τον Κλωναρίδη, όμως ο ΠΑΣ που είχε τον απόλυτο έλεγχο στο δεύτερο ημίχρονο, πήρε το 1-1 με τον Μορέιρα στο 91', μετά από ασίστ του Μίνα που έκανε το ντεμπούτο του.
Εξαιρετική εμφάνιση και από τον Λοντίγκιν που είχε "βροντερή" παρουσία όποτε τον χρειάστηκε η ομάδα του.
Συγκλονιστική η κίνηση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ, οι οποίοι πανηγύρισαν το γκολ κρατώντας μια φανέλα του Πέδρο Κόντε, που είναι ο μεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά ότι όλοι στον σύλλογο λειτουργούν σαν οικογένεια.

Οι συνθέσεις:
Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος (93' Μουνίθ), Γκαλβάο, Κ. Παπαδόπουλος, Χατζηϊσαΐας, Καστεγιάνο, Σάλομον, Ντένιτς, Καρτάλης (61' Νάτσος), Κλωναρίδης (75' Μπεντινέλι), Κουλούρης (75' Κωτσόπουλος).
ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Κάργας, Εραμούσπε (82' Παντελάκης), Πίρσμαν, Καραχάλιος (82' Μίνα), Ντομίνγκες, Μορέιρα (95' Λιάσος), Σνάιντερ (65' Μπρένερ), Τριάδης (46' Λώλης), Περέα.