Ο Σκόουλς είχε προειδοποιήσει τον Σόλσκιερ: «Παίξε με την Λίβερπουλ όπως με την Αταλάντα και θα δεις τι θα γίνει!»

Τα έλεγε ο Πολ Σκόουλς μέσα στην εβδομάδα...
Ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ όλοι πανηγύριζαν για την νίκη της πρώην ομάδας του κόντρα στην Αταλάντα, είχε προειδοποιήσει γι' αυτό που έβλεπε να έρχεται.
Όταν ερωτήθηκε στο BT Sport αν αξίζει να πανηγυρίσει εκείνη τη νίκη, είχε απαντήσει: «Αν αξίζει; Πανηγυρίζεις κάθε νίκη, έτσι δεν είναι; Το πρώτο ημίχρονο με ανησύχησε πολύ.
Ο κόσμος θα πει ότι είμαι μίζερος και πιθανόν να με κριτικάρουν οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ, αλλά είδα αυτό το παιχνίδι σκεπτόμενος την Λίβερπουλ την Κυριακή, ίσως ήταν λάθος. Επειδή νόμιζα ότι στο πρώτο μέρος η Γιουνάιτεντ ήταν σκορπισμένη. Δεν συνδεόταν. Είχε δύο μέσους να παίζουν μόνοι τους. Τώρα αν το κάνεις αυτό κόντρα στην Λίβερπουλ ή την Μάντσεστερ Σίτι, το ημίχρονο θα είναι τρία ή τέσσερα μηδέν, θα είσαι εκτός παιχνιδιού, δεν θα το γυρνάς».
Για το δεύτερο ημίχρονο, ο Σκόουλς είχε πει: «Πολύ σπουδαίο μαχητικό πνεύμα, αλλά και πάλι δέχθηκαν πολλές φάσεις. Τώρα, αν παίζεις εναντίον ποιοτικών παικτών, δεν υπάρχει περίπτωση να κερδίσεις αυτό το παιχνίδι και τώρα όλοι θα παρασυρθούν λίγο με αυτή την ευφορία. Θα παίξει έτσι την Κυριακή με την Λίβερπουλ; Ήταν "καλό", ήταν "εξαιρετικό". Όλοι χαμογελούν, όλοι είναι χαρούμενοι. Πήγαινε παίξε έτσι κόντρα στην Λίβερπουλ και θα δεις τι θα γίνει.
Φαντάσου τον Γιούργκεν Κλοπ στο σπίτι του να βλέπει το παιχνίδι και στο ημίχρονο να τρίβει τα χέρια του. Απλά σκέφτηκα ότι αν η Γιουνάιτεντ έπαιζε κόντρα σε καλύτερη ομάδα, θα ήταν εκτός αγώνα. Παίζανε με την Αταλάντα που της έλειπαν πέντε παίκτες και με έναν αμυντικό που έπρεπε να βγει στο ημίχρονο. Φαινόταν κάθε άλλο παρά ομάδα, για μένα, δεν είχε ενότητα, ήταν έξι παίκτες. Ήταν οι τέσσερις πίσω, δύο μέσοι και οι υπόλοιποι. Αυτό ήταν ανησυχητικό σημάδι. Μπορούν να πάνε να παίξουν έτσι με την Λίβερπουλ; Ούτε σε ένα εκατομμύριο χρόνια. Μπορείς να παίξεις έτσι με την Μάντσεστερ Σίτι; Με άλλες καλύτερες ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ;»
Τέλος, ο Σκόουλς που προ ημερών είχε τοποθετηθεί λέγοντας πως η Γιουνάιτεντ είναι εκτός τίτλου, δείχνοντας πως δεν πιστεύει στην ομάδα του Σόλσκιερ, συμπλήρωσε: «Δε θέλω να ακουστώ σαν καταστροφέας του πάρτι γιατί είναι μία σπουδαία βραδιά για τους φίλους της ομάδας. Αλλά αυτό το πρώτο ημίχρονο ήταν μεγάλη ανησυχία για μένα».
Προφητικός ο Σκόουλς...