Μπουκουβάλας για Γιαννίκη: «Στον τρόπο ζωής Έλληνας, στον επαγγελματικό τομέα, Γερμανός!»

Για τον Αργύρη Γιαννίκη μίλησε ο Μιχάλης Μπουκουβάλας.
Ο 33χρονος μπακ, ο οποίος συνυπήρξε για μία σεζόν με τον Αργύρη Γιαννίκη στον ΠΑΣ Γιάννινα, μίλησε στο BN Sports για τον νέο τεχνικό της ΑΕΚ.

«Στον τρόπο ζωής του είναι Έλληνας, αλλά στον επαγγελματικό τομέα, Γερμανός! Εξαρχής ήταν πάρα πολύ φιλικός και προσιτός, γεγονός που είναι κάτι σπάνιο. Είχε την πόρτα ανοικτή για κάθε μέλος του ρόστερ ή του τεχνικού τιμ, αλλά πάντα υπήρχε η ‘κόκκινη γραμμή’ ανάμεσα στον ποδοσφαιριστή και τον προπονητή» θα αναφέρει ο Μιχάλης Μπουκουβάλας, 

«Όταν πρωτοήρθε στον ΠΑΣ Γιάννινα, μας απασχολούσε αν είναι όσο ώριμος χρειάζεται για αυτήν τη θέση. Εν τέλει, μας απάντησε από πολύ νωρίς. Παρότι ήταν μόλις 38 ετών, ήξερε πώς να διαχειρίζεται τις καταστάσεις, αλλά και τους ποδοσφαιριστές ως προσωπικότητες. Εκεί έφερε και τις μεγαλύτερες αλλαγές. Ακριβώς εκεί που υστερούμε ως λαός και προφανώς αναφέρομαι σε ζητήματα νοοτροπίας. Από την πρώτη μέρα, φρόντισε να ‘σφίξει’ τα λουριά!» και κατέληξε λέγοντας:

«Δεν νομίζω πως θα ενδιαφερθεί για οτιδήποτε συμβαίνει έξω από την ομάδα, παρά μόνο να βγαίνει το αποτέλεσμα που θέλει στο γήπεδο. Άλλωστε, είναι λάτρης του ωραίου ποδοσφαίρου και το έχει δείξει!»