Η Λίβερπουλ πήρε το ντέρμπι, 2-3 την Ατλέτικο!

Το απόλυτο μετά από τρεις αγώνες έχει η Λίβερπουλ, μετά τη νίκη της με 2-3 επί της Ατλέτικο Μαδρίτης.
Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Σαλάχ που πέτυχε δύο γκολ, φτάνοντας τα 12 σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ.
Η Πόρτο βρήκε λύση με τον πρώτο της σκόρερ εφέτος, τον Κολομβιανό Ντίας και απέκτησε προβάδισμα τουλάχιστον για την 3η θέση, αφήνοντας τη Μίλαν στον προβληματισμό, χωρίς βαθμό σε τρεις αγώνες.
Η Λίβερπουλ μπήκε φουριόζα στο γήπεδο και μέσα σε 13 λεπτά πέτυχε δύο γκολ, με το σλάλομ του Μοχάμεντ Σαλάχ στο 8ο λεπτό, και το βολέ του Κεϊτά στο 13ο. Με το τέρμα που πέτυχε ο Αιγύπτιος επιθετικός, έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην Ιστορία της Λίβερπουλ που σκοράρει σε 9 συνεχόμενα παιχνίδια!
Στη συνέχεια όμως ανέλαβε δράση ο Αντουάν Γκριεζμάν, που πριν εκπνεύσει το πρώτο ημίχρονο είχε φέρει το παιχνίδι στην ισορροπία, με δύο γκολ στο 20' και στο 34'. Ο Γάλλος πέτυχε για 6η φορά στο Τσάμπιονς Λιγκ δύο γκολ σε έναν αγώνα, όλες με τη φανέλα της Ατλέτικο.
Κανένας άλλος ποδοσφαιριστής στην ιστορία των «Ροχιμπλάνκος» δεν έχει πετύχει περισσότερες από δύο! Από μεγάλος πρωταγωνιστής, μετατράπηκε σε μοιραίο παίκτη, όταν στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου, αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για απίστευτο χτύπημα στο κεφάλι του Φιρμίνο.
Οι ισορροπίες άλλαξαν και η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ βρήκε το πολυπόθητο γκολ στο 78ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σαλάχ, παράβαση που δόθηκε για ανατροπή του Ζότα από τον Ερμόσο.
Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν έχει νικήσει σε πέντε σερί εντός έδρας αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ (3 ισοπαλίες, 2 ήττες), το μεγαλύτερο σερί χωρίς εντός έδρας νίκη στη διοργάνωση. NovaSports