Απόλλων Σμύρνης-Αστέρας Τρίπολης 0-1

Το γκολ του Μπαράλες στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου έκρινε την εναρκτήρια συνάντηση της 6ης αγωνιστικής στη Ριζούπολη και σήμανε την πρώτη νίκη (0-1) των Αρκάδων στο φετινό πρωτάθλημα.
Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς έφτασε στους 5 βαθμούς κι έκαναν ένα μικρό βαθμολογικό άλμα, σε αντίθεση με ην «Ελαφρά Ταξιαρχία» (2 βαθμοί) που προερχόταν από δύο συνεχείς ισοπαλίες και έπαιζε στην έδρα της.
Οι φιλοξενούμενοι έχασαν την πρώτη ευκαιρία μόλις στο 3ο λεπτό, όταν σε κεφαλιά του Κρέσπι ο Μπρούνο Άλβες με σωτήρια επέμβαση απέκρουσε επί της γραμμής.
Ο πολύπειρος Πορτογάλος στόπερ είχε πάντως την κορυφαία στιγμή στο πρώτο μέρος, όταν στο 21' εκτέλεσε απευθείας φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια ο Φατιόν έκανε το σουτ, αστοχώντας για λίγο.
Στο 25' συρτό σουτ του Μουνάφο μπλόκαρε ο Κότσαρης, δύο λεπτά αργότερα νέο σουτ, από τον Σίτο, έφυγε άουτ και στο 34΄ ένα καλό σουτ του Κρέσπι έφυγε κόρνερ, με τον Μπαράλες να παίρνει την κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα άουτ.
Τελικά οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στη Ριζούπολη στο 48ο λεπτό, με έναν κλασικό γι' αυτούς τρόπο: ο Ρεγκίς εκτέλεσε κόρνερ και ο Μπαράλες με κεφαλιά νίκησε αμυντικούς και Κότσαρη για το 0-1, με το πρώτο φετινό γκολ του.
Ταυτόχρονα διαμόρφωσε και το τελικό σκορ, αφού η συνέχεια δεν είχε να επιδείξει την παραμικρή συγκίνηση: ο Αστέρας οργάνωσε το παιχνίδι του με τέτοιο τρόπο που δεν επέτρεψε κινδύνους για την εστία του Τσιφτσή, ενώ ο αδύναμος επιθετικά Απόλλωνας δεν απείλησε. naftemporiki.gr