Απαλλάχθηκαν Κονέ, Παπαδημητρίου, Δημητριάδης

Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εξάλειψε την ποινή που είχε επιβληθεί στους Παναγιώτη Κονέ, Βασίλη Δημητριάδη και Γιάννη Παπαδημητρίου από τον αθλητικό δικαστή της Σούπερ Λιγκ, για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα του «Θ. Βαρδινογιάννης» με τον ΟΦΗ.
Το πρωτοβάθμιο δικαιοδοτικό όργανο της διοργανώτριας Αρχής είχε επιβάλει ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για ένα μήνα στον εκτελεστικό διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΚ (Παπαδημητρίου), τον τεχνικό διευθυντή της Ένωσης (Κονέ) και τον υπεύθυνο λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος (Δημητριάδη), καθώς και τον Χρήστο Παπαδημητρίου.
Η Επιτροπή δέχθηκε την έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ κι εξαφάνισε την απόφαση του Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Λίγκας για τις αποδιδόμενες εξυβριστικές πράξεις στους προαναφερόμενους. Αντίθετα, επέβαλε στους Γιάννη Παπαδόπουλο και Χρήστο Παπαδημητρίου την ποινή της απαγόρευσης εισόδου τους στο γήπεδο για χρονικό διάστημα ενός μηνός.
Στην ΠΑΕ ΑΕΚ επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ για υβριστική συμπεριφορά των Γιάννη Παπαδόπουλου και Χρήστου Παπαδημητρίου «για την υπό στοιχεία 1β πράξη» και πρόστιμο άλλων 5.000 ευρώ για υβριστική συμπεριφορά των Γιάννη Παπαδόπουλου και Χρήστου Παπαδημητρίου «για την υπό στοιχεία 2β πράξη», με το συνολικό πρόστιμο να ορίζεται σε 7.500 ευρώ. ΑΠΕ-ΜΠΕ