Με τον θρυλικό Ζντένκο Μουφ οι βετεράνοι του ΠΑΣ στο φιλικό με την ΑΕΚ

Με τον θρυλικό Ζντένκο Μουφ θα παραταχθούν οι βετεράνοι του ΠΑΣ Γιάννινα στο σπουδαίο φιλικό με τους αντίστοιχους της ΑΕΚ.
Η αναμέτρηση θα λάβει χώρα στο Πανηπειρωτικό και είναι υψίστης σημασίας, καθώς θα γίνει για την ενίσχυση του ορφανοτροφείου και της Μονής Ντουραχάνης.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση των βετεράνων του ΠΑΣ Γιάννινα:
 
"Οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ υποδέχονται αυτούς της ΑΕΚ σε αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα που θα γίνει στο ΠΕΑΚΙ ΙΩΑΝΝΊΝΩΝ για την ενίσχυση του ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΊΟΥ και ΜΟΝΗΣ ΝΤΟΥΡΑΧΑΝΗΣ .

Στο κάλεσμά μας ανταποκρίθηκε και ο αγαπητός σε όλους μας στην πόλη ΖΤΕΝΚΟ ΜΟΥΦ, δίνοντας χαρά σε όλους τους φιλάθλους μας και την δυνατότητα να τον ξαναδούν να αγωνίζεται με τα χρώματα της αγαπημένης ομάδος .

Η αποστολή της ΑΕΚ θα είναι μεγάλη έχοντας μαζί τους πολλούς αστέρες του παρελθόντος θέλοντας να δώσουν αίγλη στον αγώνα .

Καλούμε τον κόσμο να προμηθευτει εισιτήρια και όλοι μαζί να βοηθήσουμε τον Παπαθανάση και την ομάδα του για το τεράστιο κοινωνικό έργο που προσφέρουν τόσα χρόνια τώρα .

Τα εισιτήρια θα κυκλοφορήσουν τις επόμενες ημέρες και θα κοστίζουν 3€

Δυστυχώς για όλη τη εκδήλωση δεν μας δόθηκε η δυνατότητα της χρήσης του ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ προβάλλοντας φτηνές δικαιολογίες .

Ευχαριστούμε τον Παντελή Κολοκα για την παραχώρηση του γηπέδου και επίσης ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους χορηγούς μας που βρίσκονται δίπλα μας σε όλες της δράσεις μας προσφέροντας τα μέγιστα .

Σας περιμένουμε όλους".