Τελειωμένος ο Κούμαν μετά τη νέα γκέλα της Μπαρσελόνα, οι υποψήφιοι αντικαταστάτες

Η Μπαρσελόνα, λίγες ημέρες μετά την συντριβή από τη Μπάγερν με 0-3, γκέλαρε χθες στο πρωτάθλημα με τη Γρανάδα, φέρνοντας ισοπαλία 1-1.
Και πλέον το κλίμα είναι κάτι παραπάνω από βαρύ για τον Ρόναλντ Κούμαν. Τα σενάρια πληθαίνουν για το μέλλον του, το οποίο αποδεικνύεται ιδιαίτερα ζοφερό στον πάγκο της ομάδας.
Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο Λαπόρτα έχει πάρει την απόφαση να τον απομακρύνει άμεσα, έστω και αν η αποζημίωση θα "πονέσει" την τσέπη του συλλόγου. Στην λίστα των υποψηφίων διαδόχων του, τέσσερα είναι τα ονόματα που βρίσκονται πιό ψηλά.
Το ένα είναι αυτό του Τσάβι, ο οποίος αποτελεί ένα πρόσωπο που πάντα ακούγεται για τη Μπαρσελόνα και πολλοί θεωρούν πως αργά ή γρήγορα θα αναλάβει την ομάδα.
Επίσης γράφτηκε και το όνομα του Αντρέα Πίρλο, ο οποίος απέτυχε στη Γιουβέντους, ενώ είναι και άπειρος.
Ο Αντόνιο Κόντε είναι επίσης στη λίστα και αναμφίβολα πρόκειται για έναν προπονητή με εμπειρία, ειδικό βάρος και επιτυχίες στο παλμαρέ του, αλλά και ο Φιλίπ Κοκού, ο οποίος πάντως έχει αποτυχίες τελευταία σε Φενέρμπαχτσέ και Ντέρμπι Κάουντι.
Τέλος, στη λίστα είναι και οι Γιοακίμ Λεβ (είναι ελεύθερος πλέον) και Ρομπέρτο Μαρτίνεθ (έχει συμβόλαιο με την Ομοσπονδία του Βελγίου).