Επίδειξη δύναμης η Λίβερπουλ, 1-5 την Πόρτο!

Επίδειξη δύναμης έκανε η Λίβερπουλ, η οποία... ισοπέδωσε εκτός έδρας την Πόρτο με 1-5!
Οι "Ρεντς" διέλυσαν την Πόρτο μέσα στο "Ντραγκάο" για τη 2η αγωνιστική ημέρα του 2ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ, έκαναν το 2/2 και παραμένουν επικεφαλής του ομίλου.
Ο αγώνας εξελίχθηκε σε παράσταση για ένα ρόλο από την αρχή. Οι τελικές των "Κόκκινων" προϊδέαζαν για το τι θα ακολουθούσε και στο 18' ο Μοχάμεντ Σαλάχ αξιοποίησε ολιγωρία των γηπεδούχων για το 0-1.
Οι ευκαιρίες συνεχίστηκαν για τους παίκτες του Κλοπ, με τον Ντιόγκο Κόστα να εξελίσσεται σε πρωταγωνιστή των "Δράκων" με τις επεμβάσεις του. Τα κατάφερε περίφημα σε σουτ του Τζόρνταν Χέντερσον, όμως όχι και όταν ο Σαντιό Μανέ βρέθηκε προ κενής εστίας στο 45', ύστερα από λάθος του και του Φάμπιο Καρντόζο.
Στο 2ο ημίχρονο ο αγώνας άρχισε περίπου όπως τελείωσε το 1ο. Ο Σαλάχ έκανε το 0-3 στο 60' για τους Άγγλους και με 31 γκολ στο θεσμό προσπέρασε τον Σαμουέλ Ετό και βρίσκεται μόνο πίσω από τον Ντιντιέ Ντρογκμπά στους Αφρικανούς σκόρερ της διοργάνωσης.
Η μείωση του σκορ από τον Μεχντί Ταρεμί στο 75' ήταν μια προσωρινή χαρά για τους γηπεδούχους, που δέχθηκαν δύο γκολ από τον Ρομπέρτο Φιρμίνο στη συνέχεια (77', 81'), στον θρίαμβο της Λίβερπουλ.