Οριστικά στην Παρί Σεν-Ζερμέν ο Μέσι, αύριο η επίσημη παρουσίαση

Η κορυφαία μεταγραφή στην Ιστορία του Παγκοσμίου ποδοσφαίρου, μαζί με εκείνη του Ντιέγκο Μαραντόνα στη Νάπολι, είναι γεγονός.
Ο κορυφαίος παίκτης του Κόσμου, Λιονέλ Μέσι, ανήκει στο δυναμικό της Παρί Σεν-Ζερμέν, η οποία εκμεταλλεύτηκε το οικονομικό πρόβλημα που προέκυψε με την Μπαρσελόνα κι έσπευσε αμέσως να κλείσει τον Αργεντίνο σούπερ σταρ.
Ο κορυφαίος σύλλογος των τελευταίων ετών στη Γαλλία ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό του στα social media ένα video στο οποίο δεν αναφέρει μεν το όνομα του παίκτη που αποκτήθηκε, ωστόσο, δεν υπάρχει άλλος πλην του Μέσι με έξι Χρυσές Μπάλες στην κατοχή του.
Το «New diamond σ.σ. νέο διαμάντι» του «Παρκ Ντε Πρενς» θα περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ κι εν συνεχεία θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο διάρκειας 2+1 ετών, που θα τον κάνει πλουσιότερο κατά 40 εκατ. ευρώ ετησίως.
Ο Μέσι «προσγειώθηκε» το απόγευμα της Τρίτης (10/08) στο Παρίσι, το οποίο είχε κατακλυστεί από φιλάθλους των «πρωτευουσιάνων», προκειμένου να αποθεώσουν τον κορυφαίο παίκτη του Κόσμου. Ο ίδιος από ένα παράθυρο έκανε την εμφάσνισή του και χαιρέτησε τους φίλους της Παρί, που δεν σταμάτησαν επί ώρες να φωνάζουν το όνομά του.
Νωρίτερα ο Νεϊμάρ, ο οποίος θα συνεχίσει να φορά την φανέλα με το νούμερο 10, με ποστάρισμά του στο Twitter καλωσόρισε τον Μέσι γράφοντας «Και πάλι μαζί φίλε μου». naftemporiki.gr
Ο Μέσι θα φορά το 30, ενώ αύριο Τετάρτη θα γίνει η επίσημη παρουσίαση.
Η φωτογραφία είναι από την Mundo Deportivo.