Κατσουράνης: «Στον Μπακαλάρο είπα την αλήθεια γιατί έβλεπα το πρόβλημα στην ομάδα»

Άκρως αποκαλυπτικός, αλλά και ουσιαστικός ταυτόχρονα ήταν ο Κώστας Κατσουράνης στην συνέντευξη που παραχώρησε στον Σπορ FM Πάτρας 96,3.
Ο Πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 αναφέρθηκε στην περίοδο που ήταν τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Παναχαϊκή και υπεραμύνθηκε των θέσεών του, αλλά και των στρατηγικών που ακολουθήθηκαν τότε, οι οποίες θέσεις και στρατηγικές δικαιώθηκαν ιστορικά όπως αποδείχθηκε εκ του αποτελέσματος και, μάλιστα, με πανηγυρικό τρόπο. Παράλληλα, ο Κώστας Κατσουράνης ήταν ξεκάθαρος και για το τι προτείνει για το παρόν και το μέλλον της ομάδας.

Μεταξύ άλλων ο βετεράνος άσος της Μπενφίκα, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και της Παναχαϊκής δήλωσε:

– «Η Παναχαϊκή Συμμαχία δεν έχει κάνει τόσα λάθη όσα τις καταλογίζουν. Στο διάστημα της Συμμαχίας, όταν ήμουν τεχνικός διευθυντής, υπήρχε διαφάνεια, αλήθεια και σοβαρότητα».
– «Για την επίμαχη μεταγραφική περίοδο του 2018, ήμασταν στη 2η θέση και κάναμε τρεις μεταγραφές, παίρνοντας δυο παίκτες που έπαιζαν στην Σούπερ Λιγκ, τον Βασιλείου και τον Ντάσιο».
– «Στην συνέντευξη με τον Κώστα Μπακαλάρο, εγώ είπα την αλήθεια, αυτό όφειλα να κάνω προς τον κόσμο της Παναχαϊκής, γιατί είχα αρχίσει κι έβλεπα το οικονομικό πρόβλημα στην ομάδα».
– «Σήμερα αν δεν υπάρξει κάποια πρόταση που να είναι σοβαρή, αν δεν βγάζει υγεία κι αν υπάρχει αμφιβολία για τις προτάσεις που θα γίνουν στην Ερασιτεχνική, είναι προτιμότερο η ομάδα να πάει στο τοπικό πρωτάθλημα. Είναι σημαντικό να υπάρχουν σωστοί άνθρωποι στην ομάδα».
– «Αυτά περί Ηπειρώτη είναι αστεία, δείχνουν πόσο χαμηλό είναι το επίπεδο. Η καταγωγή μου είναι από την Ήπειρο, είμαι Πατρινός, εδώ ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά, έπαιξα στην Παναχαϊκή μια 6ετία, τα περισσότερα χρόνια θητείας μου σε ομάδα ήταν στην Παναχαϊκή».