Γιάννης Πετράκης: "Άλλους εξυπηρέτησε και άλλους όχι η ματαίωση της έναρξης του πρωταθλήματος"

Την αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος σχολίασε με άρθρο του στην εφημερίδα "Το Παρόν" ο Γιάννης Πετράκης.
Αναλυτικά η άποψη του πρώην προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα και νυν του Απόλλωνα Σμύρνης:
 
Η αναβολή του πρωταθλήματος αποτελεί πραγματικότητα και οφείλουμε να την αποδεχθούμε. Ασφαλώς και θα έπρεπε, ανεξαρτήτως προβλημάτων, να έχει τηρηθεί το πρωτόκολλο, όμως κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό και έτσι πορευόμαστε πλέον για τον Σεπτέμβριο.
Προφανώς, η κατάσταση αυτή, με τη ματαίωση της έναρξης, άλλους εξυπηρέτησε και άλλους όχι. Θα βοηθήσει κυρίως τις ομάδες που είτε δεν ήταν απολύτως έτοιμες, είτε περιμένουν κάτι ακόμη στο μεταγραφικό κομμάτι. Σε αυτές ανήκουμε και εμείς στον Απόλλωνα Σμύρνης, άρα δεν θα σας κρύψω ότι μας διευκόλυνε η συγκεκριμένη καθυστέρηση.
Όμως δεν μπορώ να μη σχολιάσω ότι γενικότερα η παρούσα δυσλειτουργία δεν περιποιεί τιμή για τη χώρα μας, φανερώνοντας σοβαρά θέματα σε επίπεδο δομής και οργάνωσης, που σίγουρα δεν την κολακεύουν. Γεγονός που σημαίνει ότι στο μέλλον, είθε στο εγγύς, πρέπει να γίνει μια μεγάλη κουβέντα για το πώς κάθε φορά θα προτάσσουμε το γενικό καλό, αφήνοντας ίσως σε δεύτερη μοίρα το ατομικό. Όπως και να ‘χει, όποτε κι αν αρχίσουμε, ελπίζω να διεξαχθεί ένα πρωτάθλημα που θα το αγκαλιάσει ο κόσμος και συνάμα θα ευχαριστηθεί από όσα θα του προσφέρει, θέαμα, ωραίο ποδόσφαιρο, δράση και συγκινήσεις μέχρι το τέλος.
Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε το ανθρωπίνως δυνατό για να εμφανιστούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί και φιλόδοξοι μπορούμε. Θα παλέψουμε σκληρά γι’ αυτό.