Ντε Βινσέντι: "Είμαι ιδιαίτερα περήφανος που είμαι αρχηγός του ΑΠΟΕΛ"

Την τετράδα των αρχηγών του ανακοίνωσε σήμερα ο ΑΠΟΕΛ.
Οι Γιώργος Εφραίμ, Τόμας Ντε Βινσέντι, Πάουλο Βινίσιους και Γκιόργκι Κβιλιτάια είναι οι τέσσερις αρχηγοί της ομάδας και σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας δήλωσαν περήφανοι.

Γιώργος Εφραίμ:
"Είναι τεράστια προσωπική τιμή να φοράω το περιβραχιόνιο και νιώθω περήφανος που είμαι αρχηγός του ΑΠΟΕΛ. Ως αρχηγός και μέλος αυτής της Ιδέας θέλω με όλη μου την ψυχή να τιμήσω το περιβραχιόνιο και να συμβάλω τα μέγιστα έτσι ώστε η ομάδα να βρεθεί εκεί που πραγματικά αρμόζει στην ιστορία της. Στην κορυφή".

Τόμας Ντε Βινσέντι:
"Είμαι ιδιαίτερα περήφανος, που είμαι αρχηγός σε μια ομάδα που έχει γράψει τεράστια ιστορία. Είχα το προνόμιο να αγωνιστώ δίπλα σε μεγάλες προσωπικότητες που φόρεσαν το περιβραχιόνιο όπως είναι οι Nuno Morais, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης και Νεκτάριος Αλεξάνδρου. Έμαθα πολλά από αυτούς αλλά κυρίως έμαθα την σημασία των 5 γραμμάτων και τι αυτά σημαίνουν για τους ΑΠΟΕΛίστες. Εύχομαι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους υψηλούς της στόχους και να κάνουμε τους οπαδούς μας ευτυχισμένους γιατί πραγματικά το αξίζουν".

Πάουλο Βινίσιους:
"Το ότι βρίσκομαι στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ είναι ήδη μια μεγάλη τιμή για μένα. Το να είμαι ένας εκ των αρχηγών και να εκπροσωπώ τους συμπαίκτες μου είτε εντός είτε εκτός γηπέδου είναι η ύψιστη τιμή που μπορεί να υπάρξει για έναν ποδοσφαιριστή. Με κάνει να αισθάνομαι ιδιαίτερα περήφανος αλλά και συναίσθηση της ευθύνης μου. Μου δίνει όμως ταυτόχρονα ισχυρό κίνητρο και επιθυμία να κατακτήσω πολλούς τίτλους και να είμαι μέλος της ιστορίας αυτής της ιστορικής και μεγάλης ομάδας".

Γκιόργκι Κβιλιτάια:
"Είναι η πρώτη φορά που θα φορέσω το περιβραχιόνιο του αρχηγού σε μια ομάδα. Είναι μια τεράστια ευθύνη ειδικά σε ένα ποδοσφαιρικό club με παράδοση και τεράστια ιστορία όπως είναι ο ΑΠΟΕΛ. Είμαι πολύ χαρούμενος και νιώθω έτοιμος να αναλάβω αυτή την ευθύνη και να συνεισφέρω στις επιτυχίες του ΑΠΟΕΛ".