Αυτή την ομάδα ανέλαβε ο Μιχάλης Βλάχος

Τον επόμενο σταθμό της προπονητικής του καριέρας βρήκε ο Μιχάλης Βλάχος.
Ο βετεράνος άσος της Εθνικής, της Πόρτσμουθ, της Γουόλσολ, της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, ανέλαβε τον ΑΟ Γλυφάδας. Έτσι μετά τον Άκη Ζήκο που ανέλαβε την θέση του Γενικού Διευθυντή, ο σύλλογος των νοτίων προαστίων έκανε μια ακόμη σπουδαία προσθήκη.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:

"Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου μας και μετά από εισήγηση του Γενικού Διευθυντή Άκη Ζήκου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας μας με τον Μιχάλη Βλάχο όπου θα αναλάβει ως προπονητής το τιμόνι της Ανδρικής ομάδας για τη νέα σεζόν.
Ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής με την Εθνική ομάδα μας ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τον Απόλλωνα Σμύρνης (τότε Απόλλωνα Αθηνών) το 1985. Έξι χρόνια αργότερα, το 1991, μεταπήδησε στον Ολυμπιακό Πειραιά, παραμένοντας για δύο χρόνια, για να συνεχίσει στην ΑΕΚ από το 1993 μέχρι το 1997. Ακολούθησε μια διετία στην Αγγλία (1998-2000) με τις Πόρτσμουθ και Γουόλσολ, για να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ιωνικού Νίκαιας (2000-02). Την περίοδο 2002-03 επέστρεψε έπειτα από 11 χρόνια στον Απόλλωνα Σμύρνης, όπου και έκλεισε την καριέρα του.
Ως προπονητής με πολυετή παρουσία στις ακαδημίες της ΠΑΕ ΑΕΚ και σε πολλές ομάδες μεγάλων εθνικών κατηγοριών.
Μιχάλη καλωσόρισες στην μεγάλη οικογένεια του Α.Ο. Γλυφάδας!"