Με τον Ντεχού η Μπαρσελόνα στο Κλάσικο βετεράνων

Ένα σπουδαίο ματς θα γίνει στις 20 Ιουλίου στο Ισραήλ!
Συγκεκριμένα, στο στάδιο Bloomfield του Τελ Αβίβ, το οποίο έχει χωρητικότητα 29.400 θέσεων, στις 19:30, οι βετεράνοι της Μπαρσελόνα θα αντιμετωπίσουν τους βετεράνους της Ρεάλ Μαδρίτης σε μια σούπερ αναμέτρηση.
Θα είναι επίσης ένας σημαντικός αγώνας για την ομάδα της Τσάπι Φερέρ, καθώς θα φορέσει ξανά φανέλες και σορτς για πρώτη φορά μετά την έναρξη της πανδημίας, γεγονός που τους ανάγκασε να σταματήσουν όλα τα αθλητικά γεγονότα που είχαν προγραμματιστεί για την ομάδα.
Για αυτή τη μονομαχία στο Τελ Αβίβ, η Μπάρτσα θα παραταχθεί με θρύλους του παρελθόντος όπως οι Ροναλντίνιο, Ριβάλντο, Ντέκο, Τζον Άντονι Γκοϊγκοετσέα, Νανού, Γκιγιέρμο Αμόρ, Γκαΐθκα Μεντιέτα, Χαβιέ Σαβιόλα, Ρόναλντ Ντε Μπουρ, Χουάν Κάρλος Ροντρίγκες, Φρεντερίκ Ντεχού, Σάμιουελ Οκουνόβο και Ζέσους Μαρία Ανγκόι.
"Τα τελευταία παιχνίδια που έπαιξαν οι Barça Legends πριν από την έναρξη της πανδημίας έλαβαν χώρα στην Κολομβία, όπου την 1η Μαρτίου 2020, οι άντρες του Τσάπι Φερέρ αντιμετώπισαν στο Στάδιο Πασκουάλ Γκερέρο στο Κάλι μια επιλογή θρύλων από τις Ντεπορτίβο και Αμέρικα Κάλι, ενώ στις 5 Μαρτίου έπαιξε στο γήπεδο Νεμέσιο Καμάτσο στην Μπογκοτά ενάντια στους θρύλους της Κολομβίας. Στην σεζόν 2019/20, η ομάδα έπαιξε επίσης στο Σάο Πάολο στις 15 Δεκεμβρίου 2019, αναμέτρηση στην οποία συμμετείχαν επίσης οι Σάο Πάολο, Μπορούσια Ντόρτμουντ και Μπάγερν Μονάχου", αναφέρουν οι Καταλανοί σε επίσημη ανακοίνωσή τους.