Η νέα φανέλα του Άρη

Την νέα του εντός έδρας φανέλα για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, παρουσίασε ο Άρης, την οποία πλέον φτιάχνει η Adidas.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας της Θεσσαλονίκης:

«Η νέα ποδοσφαιρική σεζόν πλησιάζει και νέα εντός έδρας εμφάνιση της ΠΑΕ Άρης, με την υπογραφή της adidas, είναι ήδη εδώ!
Η αγάπη της ομάδας και των οπαδών μας για τις ριγέ φανέλες είναι διαχρονική. Για αυτό, η νέα εντός έδρας εμφάνιση της σεζόν 2021/22, που σχεδίασε η adidas για την ομάδα μας, διατηρεί το κλασικό, ριγέ μοτίβο, προσθέτοντας όμως και νέες σχεδιαστικές πινελιές, που θα λατρέψουν οι παίκτες και οι οπαδοί του Άρη στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας.
Φανέλα χωρίς γιακά που κρατάει τους ποδοσφαιριστές στεγνούς και έτοιμους για όλα στον αγωνιστικό χώρο.
Η φανέλα της νέας εντός έδρας εμφάνισης του Άρη έχει σχεδιαστεί σε regular fit γραμμή, χωρίς γιακά, με τις κιτρινόμαυρες ρίγες της να της δίνουν μια διαχρονική ποιότητα.
Η φανέλα είναι κατασκευασμένη με PRIMEGREEN, μια σειρά ανακυκλωμένων υλικών υψηλής απόδοσης και 100% ανακυκλωμένο πολυεστέρα, ενώ ενσωματώνει την τεχνολογία AEROREADY της adidas, με σκοπό να απορροφά την υγρασία, για να κρατά τους αθλητές άνετους καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Η νέα εντός έδρας εμφάνιση της ΠΑΕ Άρης θα είναι σύντομα διαθέσιμη στην ARIS F.C. Boutique».