Βαϊνάλντουμ: «Με έπεισε το πλάνο της Παρί Σεν-Ζερμέν»

Ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ έφτασε στη Γαλλία σήμερα και παρουσιάστηκε από την Παρί Σεν-Ζερμέν.
Μάλιστα, ο κάτοχος του Τσάμπιονς Λιγκ, του Αγγλικού Πρωταθλήματος και του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων με την Λίβερπουλ, υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2024 και παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη στο κανάλι της ομάδας του Ποκετίνο, μιλώντας για τις φιλοδοξίες και τους στόχους του.
Αναλυτικά: «Είναι ένα έντονο συναίσθημα, είμαι μέρος ενός υπέροχου συλλόγου που έχει υπέροχους παίκτες. Το Παρίσι είναι μια όμορφη πόλη, με απίστευτους φιλάθλους. Το ξέρω γιατί έχω ήδη παίξει εναντίον της Παρί εδώ.
Είναι μια υπέροχη ημέρα για μένα και την οικογένειά μου γιατί ξεκινάμε μια νέα περιπέτεια. Έχω δείξει στους συλλόγους που έχω παίξει ότι είμαι ένας παίκτης που θέλει να κερδίζει. Εχω αυτή τη νοοτροπία που θέλω πάντα να πηγαίνω καλύτερα, να μαθαίνω από τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου.
Ελπίζω να ενσωματωθώ στην ομάδα το συντομότερο δυνατό.
Όταν έμεινα ελεύθερος από την Λίβερπουλ με πλησίασαν πολλές ομαδες. Με έπεισε το πλανο της Παρί, όμως, όλοι μου έδειξαν ότι με ήθελαν, ενώ είχα μιλήσει αρκετα και με τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο, όταν με προσέγγισε να πάω στην Τότεναμ».