Παρελθόν ο Γιάννης Ταουσιάνης

Παρελθόν αποτελεί για την τεχνική ηγεσία του Εργοτέλη ο Γιάννης Ταουσιάνης.
Ο πρώην βοηθός του Γιάννη Πετράκη στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος οδήγησε την ομάδα του Ηρακλείου στα πλέι-οφ και την έφτασε να διεκδικεί μέχρι τέλους την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, αποτελεί παρελθόν, όπως ανακοίνωσε η Κρητική ΠΑΕ.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιάννη Ταουσιάνη. Τον ευχαριστούμε για την εργατικότητα και τον επαγγελματισμό που επέδειξε αυτά τα δυο χρόνια που βρέθηκε στο τιμόνι της ομάδας μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα σου και κάθε επιτυχία σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Να σημειώσουμε ότι παρελθόν από την ομάδα μας θα αποτελέσουν και οι συνεργάτες του κ. Ταουσιάνη Χρήστος Τσιακίρης και Γιώργος Γουνελάς».
Ο Γιάννης Ταουσιάνης από την πλευρά του αμέσως μετά την συνάντηση που είχε σήμερα με τον αντιπρόεδρο και Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ κ. Γιώργο Τουτζάρη όπου και επισημοποιήθηκε το “διαζύγιο” σε δήλωση του ανέφερε:
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση τον κ. Μάγκετ Σάμυ και ιδιαίτερα τον Γιώργο Τουτζάρη για την ξεχωριστή συνεργασία που είχαμε αυτά τα δυο χρόνια, διάστημα στο οποίο έζησα στιγμές αξέχαστες. Εύχομαι ολόψυχα στον οργανισμό του Εργοτέλη και σε κάθε μέλος του ξεχωριστά τα καλύτερα».