Πάντος: "Ο ΠΑΣ ήταν τα βιώματά μου, πήγα για να τιμήσω τις ρίζες μου"

Συγκλονιστική συνέντευξη παραχώρησε ο Τάσος Πάντος στο sport24, όπου, μεταξύ άλλων, μίλησε για την καριέρα του, τον Ολυμπιακό, την Προοδευτική και τον Νίκο Αλέφαντο.
Επίσης μίλησε για την στιγμή που ολοκληρώθηκε η συνεργασία του με τον Ολυμπιακό αλλά και για ποιό λόγο πήγε στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά το σχετικό απόσπασμα:

"Το δέσιμο ήταν με τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν έντονο. Όταν ανακοίνωσα ότι θα σταματήσω, ήρθαν στο σπίτι για να με αποθεώσουν. Ο ΠΑΣ ήταν τα βιώματά μου, οι παιδικές διακοπές στο χωριό, η ομάδα της πατρίδας μου. Δεν ήταν μια επαγγελματική επιλογή, αλλά μια συνειδητή απόφαση τιμώντας τις ρίζες μου, βοηθώντας την ομάδα της πατρίδας μου να πάει πιο ψηλά.
Ειδάλλως δεν θα πήγαινα στη Β' Εθνική, ενώ την προηγούμενη σεζόν έπαιζα στο Champions League. Ανεβήκαμε αμέσως, τη δεύτερη χρονιά μείναμε στην κατηγορία και την τρίτη βγήκαμε στο Europa, παρόλο που δεν παίξαμε λόγω άδειας.
Όντως στον ΠΑΣ απόλαυσα το ποδόσφαιρο. Γιατί δεν υπήρχε η πίεση μιας μεγάλης ομάδας. Ή αν υπάρχει σε κάποιο βαθμό ξέρεις πώς ακριβώς να τη μεταχειριστείς. Πιστεύω ότι βοήθησα τα νέα παιδιά να εξελιχθούν, κάποια παιδιά έκαναν καλή καριέρα.
Ο ΠΑΣ είναι ένας πολυπαραγοντικός οργανισμός. Η διοίκηση, η πόλη, το πιστό κοινό Ο ΠΑΣ έχει μια ιστορία που γεννά διαρκώς νέους φιλάθλους. Στη Β' Εθνική είχαμε 10.000 κόσμο".