Απόλλων Πόντου: "Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί"

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου σχετικά με την αναμέτρηση εναντίον του Θεσπρωτού.
Αναλυτικά:

"Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ. Απέναντί της έχουμε να εκθέσουμε τα κάτωθι.
Η ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ σ’ αυτό το χρονικό σημείο της αγωνιστικής περιόδου του πρωταθλήματος, βρίσκεται στην καλύτερη του αγωνιστική κατάσταση, έχει σημειώσει στους τέσσερις τελευταίους του αγώνες τρεις νίκες, οι δύο εξ’ αυτών εκτός εδρας, με ΚΑΒΑΛΑ και ΘΕΣΠΡΩΤΟ και εντός έδρας με τον ΑΛΜΩΠΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, αγώνες με αντιπάλους που έχουμε τους ίδιους στόχους και την πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος και έχοντας σε βάρος του τρία πέναλτι.
Αντιλαμβάνεται ο κάθε νοήμων άνθρωπος ότι για κανένα λόγο δεν επιθυμούσαμε την αναβολή του αγώνα μας. Αντιθέτως θέλουμε την ολοκλήρωση των αγώνων στην καλύτερη μας αγωνιστική κατάσταση. Η ματαίωση του εντός έδρας αγώνα μας με την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ έγινε λόγω ανυπέρβλητου κωλύματος όπως αποδείχτηκε, που είχε η ομάδα της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ και όχι η δική μας, ως εκ τούτου η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ κρίνεται άκομψη και πλήρως ανιστόρητη.
Η ΠΑΕ ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ έχει πρώτη περάσει όλη αυτή τη δοκιμασία, επί ένα μήνα με αποχή από τους αγώνες της λόγω πανδημίας και θα έπρεπε να γνωρίζει πάρα πολύ καλά τι σημαίνει αυτή η ταλαιπωρία αγωνιστικά και οικονομικά καθώς και η φοβερή αναστάτωση που προκαλείται στον αποδυτηριακό χώρο της ομάδας.
Λόγω δε αυτής της κατάστασης προέκυψαν αναβολές των αγώνων της ομάδας τους με ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ και ΚΑΒΑΛΑ, διακόπτοντας την φυσική ροή των αγώνων του πρωταθλήματος.
Κατά τον λογισμό μας, δεν δικαιούται να μιλάνε για εμάς.
Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί.  
Με απόλυτη εκτίμηση στον αγώνα της ομάδας του ΘΕΣΠΡΩΤΟΥ
ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ".