Οριστική αναβολή του ντέρμπι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ 

Οριστική είναι, πλέον, η αναβολή του μεγάλου ντέρμπι της 34ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, ανάμεσα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στην Λίβερπουλ, λόγω της εισβολής των οπαδών των γηπεδούχων στο «Όλντ Τράφορντ».
Δεν κατέστη τελικά δυνατό να ξεπεραστούν τα προβλήματα που δημιούργησε η είσοδος των οπαδών των «Κόκκινων Διαβόλων» στο «Θέατρο των Ονείρων», προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την απόφαση της διοίκησης να ενταχθεί η ομάδα τους στην European Super League.
Λίγες ώρες πριν από τη σέντρα του μεγάλου αγώνα (18:30 ήταν η προβλεπόμενη ώρα έναρξής του), οι υποστηρικτές των γηπεδούχων μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, προκάλεσαν φθορές σε τηλεοπτικές κάμερες και στα καθίσματα, ενώ συγκρούστηκαν και με τις αστυνομικές δυνάμεις.
Μετά από αλεπάλληλες συσκέψεις των αρμοδίων φορέων αποφασίστηκε η οριστική αναβολή του ματς και, πλέον, αναζητείται η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της. Οι βίαιες αντιδράσεις κατά της διοίκησης, για την απόφαση να συμμετάσχει η Γιουνάιτεντ στην ESL, δημιούργησαν σκηνές χάους περιμετρικά του γηπέδου, αλλά και στον αγωνιστικό χώρο.
Η αστυνομία προσπάθησε να απομακρύνει τους διαδηλωτές, αρχικά μέσα από τον αγωνιστικό χώρο κι εν συνεχεία από τον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου, χωρίς να τα καταφέρει. Οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ μεταφέρθηκαν στη συνέχεια έξω από το ξενοδοχείο στο οποίο βρίσκονταν οι αποστολές των δύο ομάδων, με τους παράγοντες των δύο συλλόγων να αποφασίζουν από κοινού με τους διοργανωτές του πρωταθλήματος την αναβολή του ντέρμπι σε μεταγενέστερη ημερομηνία. naftemporiki.gr