Ήττα στο Αλκαζάρ, ρατσιστική επίθεση στον Κάστρο!

Ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα από την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ, για την τελευταία αγωνιστική ημέρα των πλέι-άουτ.
Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη θα ολοκληρώσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της για την φετινή σεζόν την ερχόμενη Τετάρτη με τον αναβληθέν ματς κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.
Ο ΠΑΣ ηττήθηκε με 2-0 σε ένα ματς που δεν υπήρχαν πολλές προσδοκίες, αφενός μεν γιατί η Λάρισα έχει υποβιβαστεί και ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν είχε ποτέ τέτοιο πρόβλημα, αφετέρου δε οι Ηπειρώτες παρατάχθηκαν χωρίς 9 παίκτες λόγω του ιού και 1 λόγω τραυματισμού.
Το γεγονός όμως που σημάδεψε το ματς, ήταν η άνανδρη και εξοργιστική ρατσιστική επίθεση του Μπέρτου στον Κάστρο, κάτι αδιανόητο για την σημερινή εποχή. Για την ιστορία, τα γκολ πέτυχαν ο Ακούνια στο 22' και ο Κολομπίνο στο 38'.

Οι συνθέσεις: ΑΕΛ (Μ. Ζιώγας): Σουλούκος, Γιακιμόφσκι, Μπέρτος, Χουσίνο, Γρηγορόπουλος (90' Χαλάτσης), Ηλιάδης Μαξιμένκο, Κολομπίνο, Νικολιάς, Πινακάς (78' Ντουρμισάι), Ακούνια (90' Δακτυλάς).
ΠΑΣ Γιάννινα (Α. Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Κάργας, Παντελάκης, Πίρσμαν, Παμλίδης, Πανουργιάς (75' Γροσδάνης), Κάστρο, Πήλιος (65' Ελευθεριάδης), Κριζμάν, Λώλης (83' Τριάδης).