Εντυπωσιακή Λίβερπουλ, 4άρα στην Γιουνάιτεντ μέσα στο "Όλντ Τράφορντ"!

Επίδειξη δύναμης έκανε η Λίβερπουλ μέσα στο "Όλντ Τράφορντ" και νίκησε το βράδυ της Πέμπτης με 2-4 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Με εμφάνιση η οποία θύμισε την περσινή ομάδα που πήγε... τρένο στην Αγγλία, οι "Κόκκινοι" του Γιούργκεν Κλοπ θριάμβευσαν επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο εξ αναβολής ντέρμπι της 34ης αγωνιστικής.
Το παιχνίδι σημαδεύτηκε ξανά από τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας των οπαδών της Γιουνάιτεντ κατά της οικογένειας Γκλέιζερ έξω από το γήπεδο, δημιουργώντας μεγάλο πρόβλημα κατά την έλευση του πούλμαν της Λίβερπουλ.
Αγωνιστικά, η Λίβερπουλ βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Φερνάντες μόλις στο 10' αλλά δεν κάμφθηκε, απεναντίας. Οι Πρωταθλητές του 2020 έβγαλαν αντίδραση και ανέτρεψαν το εις βάρος τους σκορ πριν από το ημίχρονο, με τέρματα των Χότα στο 34' και Φιρμίνο στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.
Ο Βραζιλιάνος φορ της Λίβερπουλ έκανε και το 1-3 στο 47', με τη Γιουνάιτεντ να απαντάει στο 68' με τον Ράσφορντ και να ξαναμπαίνει στο παιχνίδι.
Την "χαριστική βολή" έδωσαν οι 6 φορές Πρωταθλητές Ευρώπης με τον Σαλάχ στο 90', με τον Αιγύπτιο άσο να γράφει τον επίλογο του ντέρμπι.