Ντι Κάνιο: "Χειρότερος των χειρότερων ο Μουρίνιο, έχει απολυθεί 3 φορές τα τελευταία 4 χρόνια, παίζει αντί-ποδόσφαιρο"

Ο Πάολο Ντι Κάνιο ξέσπασε κατά του Ζοζέ Μουρίνιο με αφορμή την πρόσληψη του Πορτογάλου από την Ρόμα, με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή να τον θεωρεί ξεπερασμένο και να υποστηρίζει πως οι "Τζιαλορόσι" έκαναν τη χειρότερη δυνατή επιλογή.
Η συμφωνία της διοίκησης της Ρόμα με τον Ζοζέ Μουρίνιο για να βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας την ερχόμενη τριετία (2021-2024) έφερε ενθουσιασμό και νέο φρέσκο αέρα στις τάξεις της ομάδας, ειδικά στους οπαδούς, ωστόσο ο Πάολο Ντι Κάνιο έσπευσε να παρουσιάσει το όλο deal από μία διαφορετική οπτική γωνία.
Ο Ιταλός παλαίμαχος επιθετικός και νυν τηλεσχολιαστής στο "Sky Sport Italia" ξέσπασε κατά του Πορτογάλου μέσα από ένα φωνητικό μήνυμα σε φίλο του, υποστηρικτή της Ρόμα, με τις βαριές κουβέντες του με αποδέκτη τον Μουρίνιο να γίνονται viral μέσα σε ελάχιστη ώρα από τη στιγμή που κυκλοφόρησαν μέσω των social media.
"Πήρατε τον χειρότερο όλων. Καταλαβαίνω ότι χρειαζόσασταν ένα μεγάλο όνομα αυτή τη στιγμή, αλλά είναι σαν να υπογράφεις έναν ποδοσφαιριστή που είναι τελειωμένος. Ο Μουρίνιο ήθελε απλά μία δουλειά με λεφτά, έχει απολυθεί τρεις φορές τα τελευταία τέσσερα χρόνια, τον έδιωξαν από όπου πήγε λόγω της αστάθειας του χαρακτήρα του.
Η Τότεναμ του έδωσε την ευκαιρία για να φέρει αποτελέσματα και να την πάει σε άλλο επίπεδο με όλα τα χρήματα που ξόδεψαν. Με βάση το περιβάλλον γύρω από την Ρόμα, ίσως έχετε προσδοκίες αλλά είναι ο χειρότερος των χειρότερων, έχει τελειώσει από κάθε άποψη.
Δεν παίζει καν ποδόσφαιρο, αλλά αντι-ποδόσφαιρο. Μπορεί να περάσετε καλά διασκεδάζοντας σε μερικές συνεντεύξεις Τύπου, αλλά οι συζητήσεις είναι για το θέατρο. Εάν θέλεις κάποιον να σου φτιάξει μια ομάδα από την αρχή, είναι ο χειρότερος που μπορείς να πάρεις.
Τα λέω όλα αυτά γιατί ήταν η αγαπημένος μου μέχρι επτά χρόνια πριν, ακόμη περισσότερο και από τον Πεπ Γκουαρδιόλα" ανέφερε χαρακτηριστικά o Ντι Κάνιο, σχολιάζοντας τον πολυδιαφημισμένο γάμο Ρόμα - Μουρίνιο. sport24.gr