Ατρόμητος: Τέλος ο Παντελίδης, ανέλαβε πόστο ο Ούμπιδες

Το τέλος της συνεργασίας του με τον Σάββα Παντελίδη, ανακοίνωσε ο Ατρόμητος.
 
Στην επίσημη ανακοίνωσή της η ΠΑΕ του Περιστερίου αναφέρει:
 
"Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Σάββα Παντελίδη.
Ο κ. Παντελίδης έδειξε επαγγελματισμό και εργατικότητα κατά τη δεύτερη παρουσία του στην ομάδα μας και θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για τη συνεργασία.
Τέλος θα θέλαμε να του ευχηθούμε κάθε επιτυχία στο μέλλον όπως και στους άμεσους συνεργάτες του Άκη Βάβαλη και Σταύρο Παντελίδη".

Με την ολοκλήρωση της συνεργασίας ο Σάββας Παντελίδης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

"Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα. Εύχομαι στον κάθε ένα από εσάς ότι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του και στην προσωπική σας ζωή".

Επίσης ο Χαβιέ Ούμπιδες ανέλαβε την θέση του συντονιστή του ποδοσφαιρικού τμήματος.
 
Η σχετική ανακοίνωση:

"Τη θέση του συντονιστή ποδοσφαιρικού τμήματος αναλαμβάνει με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, ο Χαβιέ Ούμπιδες.
Ο εμβληματικός αρχηγός της ομάδας μας αποφάσισε με την ολοκλήρωση της φετινής χρονιά να αποσυρθεί από την ενεργό ποδοσφαιρική δράση.
Κάτι που συνέβη στο τελευταίο ματς της σεζόν εναντίον του Βόλου στο Περιστέρι, με τον Χαβιέ να πετυχαίνει μάλιστα και το τελευταίο του γκολ με την κυανόλευκη φανέλα.
Η απόφαση της ανάληψης της θέσης του συντονιστή ποδοσφαιρικού τμήματος από τον Χαβιέ Ούμπιδες πάρθηκε έπειτα από συνάντηση που είχε προηγηθεί τις προηγούμενες μέρες με τον τεχνικό διευθυντή, Γιάννη Αγγελόπουλο.
Στη συνάντηση ο Χαβιέ κατέθεσε τις ιδέες του για το μέλλον του στην ομάδα, οι οποίες μεταφέρθηκαν από τον κ. Αγγελόπουλο στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Γιώργο Σπανό.
Ο κ. Σπανός ήταν απόλυτα σύμφωνος με τις προτάσεις του Χαβιέ Ούμπιδες, με τον Αργεντίνο να αναλαμβάνει ένα νευραλγικό πόστο στο αγωνιστικό τμήμα της ομάδας.
Πέραν των καθηκόντων του στο αγωνιστικό τμήμα ο Χαβιέ θα αποτελέσει και το σύνδεσμο της ομάδας με την Αργεντινή".

Με την ανάληψη των νέων καθηκόντων ο Χαβιέ Ούμπιδες προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για τις αποφάσεις που πήραμε από κοινού με τον κ. Σπανό και τον κ. Αγγελόπουλο, προκειμένου να παραμείνω στην οικογένεια του Ατρομήτου. Μπορεί να αποσύρθηκα από την ενεργό δράση αλλά θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για το καλό της ομάδας από τη νέα θέση μου στο σύλλογο. Συνεχίζω εκεί που μου λέει η καρδιά μου, στον Ατρόμητο μας, για να πάμε ακόμα ψηλότερα».