Η Ατλέτικο ανακοίνωσε την απόκτηση του 18χρονου Έλληνα γκολκίπερ, Δημήτρη Σταματάκη!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ανακοίνωσε την απόκτηση του 18χρονου Έλληνα τερματοφύλακα, Δημήτρη Σταματάτακη έως το 2024!
Το μεγάλο του όνειρο θα κάνει πράξη ο νεαρός Έλληνας πορτιέρε, Δημήτρης Σταματάκης (γεννηθείς 23 Απριλίου 2003) καθώς για τα επόμενα τρία χρόνια θα φοράει τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης.
Ο 18χρονος κίπερ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις ακαδημίες του Ιωνικού και του Ατρόμητου, ενώ το 2017 δοκίμασε και τις δυνατότητες του στην Ιταλία για λογαριασμό της Κάλιαρι. Τα τελευταία πέντε χρόνια ήταν στην AGA (Athens Goalkeepers Academy) και χάρη στις ενέργειες της συγκεκριμένης Ακαδημίας κατάφερε να ανοίξει τα φτερά του στην Ισπανία.
Ο Δημήτρης Σταματάκης είχε δοκιμαστεί πριν από δύο χρόνια στους «Ροχιμπλάνκος», κατάφερε να εντυπωσιάσει τους ιθύνοντες του συλλόγου με τις εμφανίσεις του κι έτσι τον ενέταξαν στις Ακαδημίες της Ατλέτικο. Σήμερα ο Έλληνας τερματοφύλακας υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την Ατλέτικο διάρκειας τεσσάρων ετών.
Ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις που πραγματοποίησε δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του, τονίζοντας ότι το όνειρό του έγινε πραγματικότητα.
«Για κάθε νεαρό ποδοσφαιριστή, μία τέτοια μεταγραφή είναι ένα πολύ μεγάλο όνειρο. Ελπίζω να κάνω το καλύτερο δυνατό», δήλωσε χαρακτηριστικά στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας. gazzetta.gr