Τυπικά προπονητής ο Σταύρος Διαμαντόπουλος

Ενώπιον του αθλητικού δικαστή βρέθηκε την Παρασκευή (02/04) ο ΑΟ Τρίκαλα, προκειμένου να απολογηθεί γιατί στον αγώνα με την Ξάνθη δεν είχε δηλώσει προπονητή με δίπλωμα UEFA Pro.
Σύμφωνα με πληροφορίες του footballleaguenews.gr, οι Θεσσαλοί μετά την αποχώρηση του Απόστολου Χαραλαμπίδη δεν έχουν ανακοινώσει την πρόσληψη τεχνικού που πληροί τις προδιαγραφές της κατηγορίας, αλλά σύμφωνα με την ΠΑΕ, το κενό έχει καλυφθεί από τις 17 Μαρτίου με τον 73χρονο Σταύρο Διαμαντόπουλο.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, η δικηγόρος Δόξα Τσαγκαράκη ανέφερε στην εκδίκαση:
«Πριν τον αγώνα με τη Δόξα Δράμας αποχώρησε οικειοθελώς ο Απόστολος Χαραλαμπίδης. Αμέσως η ΠΑΕ κινήθηκε για την πρόσληψη προπονητή με UEFA Pro και στις 17 Μαρτίου υπέγραψε ιδιωτικό συμφωνητικό ο Σταύρος Διαμαντόπουλος και εστάλησαν τα απαραίτητα έγγραφα στην ΕΠΟ. Λόγω συνθηκών, όμως και επειδή πολλοί υπάλληλοι της ΕΠΟ είναι σε αναστολή, το δελτίο πιστοποίησής του εξεδόθη στις 31 Μαρτίου».
Έτσι, ο Σταύρος Διαμαντόπουλος θα δηλώνεται πλέον από τα Τρίκαλα ως προπονητής των Κυανέρυθρων. Τη σεζόν 2009-10 είχε κοουτσάρει τον ΑΟΤ σε 4 ματς του πρωταθλήματος Γ' Εθνικής.