Σούπερ Λιγκ 2021-22: Σέντρα στις 21/08, εισήγηση για Β' Ομάδες

Στις 21 Αυγούστου θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, όπως αποφασίστηκε ομόφωνα στο ΔΣ.
Παράλληλα συστάθηκε επιτροπή για τις Β' Ομάδες, ενώ θα συζητηθεί και το ζήτημα της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών. Μάλιστα με την σύσταση των Β' Ομάδων, κάτι που εφαρμόζεται σε Αγγλία και Ισπανία εδώ και δεκαετίες, θα καταπολεμηθεί η εξωαγωνιστική παθογένεια των δανεικών.
Μαζί με τις συγκεκριμένες αποφάσεις, η Λίγκα αποφάσισε να κάνει την απονομή του πρωταθλήματος στον Ολυμπιακό στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για την 9η αγωνιστική ημέρα των πλέι-οφ, ενώ καταδικάστηκε το εγχείρημα της European Super League.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε ομόφωνα όπως το Πρωτάθλημα Super League Interwetten αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 ξεκινήσει το Σάββατο 21 Αυγούστου 2021.
Επελέγη η εταιρεία Grassform για την κεντρική εποπτεία αγωνιστικών χώρων για το Πρωτάθλημα Super League Interwetten της επόμενης αγωνιστικής περιόδου (2021-22). Σε τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. τη Μ. Τρίτη, θα συζητηθεί το πλαίσιο κεντρικής διαχείρισης τηλεοπτικών δικαιωμάτων επόμενων αγωνιστικών περιόδων. Συστάθηκε επιτροπή για τη μελέτη του θεσμού των Β΄Ομάδων, ώστε να μορφοποιηθεί το πλαίσιο εισήγησης προς το Δ.Σ".