Μπόλονι: «Σε λίγο θα φέρουν διαιτητές από την Μογγολία»

Έξαλλός ήταν με την διαιτησία του αγώνα με τον ΠΑΟΚ ο Λάζλο Μπόλονι.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε με έντονο ύφος μετά το τέλος του ισόπαλου παιχνιδιού ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ τονίζοντας πως αυτό που έγινε στο παιχνίδι ήταν εξοργιστικό. 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Επιτρέψτε να πω να ξεκαθαρίσω κάτι. Δύο πράγματα με ενοχλούν. Δεν ξέρω αν είναι ευθύνη της λίγκας ή της ομοσπονδιάς. Φέρνουν τέτοιους ξένους διαιτητές και τους πληρώνουν. Από τότε που ήρθα εδώ δεν μίλησα ποτέ για την διαιτησία αλλά φτάνει πια.
Είναι σαφές ότι απέναντι στην ΑΕΚ δεν ήταν πέναλτι και ο διαιτητής το έδωσε. Επίσης η αποβολή του Μαουρίσιο στο ματς με τον Άρη δεν ήταν. Είχε δοθεί ένα πέναλτι κατά μας που δεν ήταν και σε εκείνη τη φάση ο Μαουρίσιο είχε πάρει την πρώτη του κάρτα. Εδώ βλέπουμε μια φάση απόλυτα καθαρή. Υπάρχει var και πρέπει να το σεβόμαστε.
Αν έρχονται διαιτητές να είναι καλύτεροι από αυτός που υπάρχουν. Σε λίγο θα μας φέρουν διαιτητές από την Μογγολία. Είδα Έλληνες διαιτητές στα πλέι-οφ να κάνουν καλύτερες διαιτησίες. Με ενοχλεί που έρχονται διαιτητές από οπουδήποτε. Ακόμα και από χώρες που έχουν χειρότερο ποδόσφαιρο από εμάς. Το δεύτερο που θέλω να πω είναι το πως αισθάνονται οι Έλληνες διαιτητές που βλέπουν να σφυρίζουν αυτοί οι ξένοι.
Θέλω να πω ότι στα δύο τελευταία παιχνίδια χάσαμε τέσσερις βαθμούς εξαιτίας των διαιτητών. Καλύτερα τα λεφτά που δίνουν σε αυτούς να τα δίνουν σε εμένα και το ορφανοτροφείο που έχω στη Ρουμανία».