Η Τότεναμ έδιωξε τον Μουρίνιο

Η Τότεναμ αποφάσισε να επιστρέψει στην σοβαρότητα και για τον λόγο αυτό έδιωξε σήμερα τον Ζοσέ Μουρίνιο!
Οι Λονδέζοι μετά την απαράδεκτη εικόνα της ομάδας, αποφάσισαν να απολύσουν τον Πορτογάλο με σκοπό την αγωνιστική (και όχι μόνο) αναμόρφωση, λιγότερο από 18 μήνες μετά την πρόσληψή του.
 Ο τσαρλατάνος των Ευρωπαϊκών γηπέδων που προ πολλού έχει χάσει την αξιοπρέπειά του, έχει κάνει μια "καριέρα" χτισμένη σε τρικ, μικροπρέπειες, προσβολές, δηλώσεις για δημιουργία εντυπώσεων, θράσος και καταστροφικό ποδόσφαιρο και λεωφορεία μπροστά στην εστία. Μια "καριέρα" που αποτελεί δυσφήμιση του ποδοσφαίρου και της σοβαρότητας. Ένας άνθρωπος χωρίς ποδοσφαιρική κουλτούρα και χωρίς να έχει προσφέρει τίποτα στον "Βασιλιά των Σπορ". Ένας άνθρωπος που οι ήττες του αποτελούν νίκες του ποδοσφαίρου, ένας άνθρωπος πολύ μικρός για τα μεγέθη των μεγάλων Ευρωπαϊκών συλλόγων, ένας άνθρωπος που είναι αναλογικός σε μια εποχή ψηφιακή, ένας άνθρωπος που τον ξεπέρασε το ποδόσφαιρο, ένας ιδιόρρυθμος άνθρωπος με φοβική και ανέμπνευστη λογική, ένας άνθρωπος που δεν υπήρξε ποτέ κανονικός προπονητής και σοβαρός άνθρωπος, ένας άνθρωπος που έχει το  "σύνδρομο της τριετίας", καθώς καμία ομάδα δεν... αντέχει να τον κρατήσει στον πάγκο της για πάνω από 3 σεζόν, μια καρικατούρα του ποδοσφαίρου. Όμως για να είναι κάποιος μεγάλος προπονητής, πρέπει να είναι και μεγάλος ως άνθρωπος.

Πιθανοί αντικαταστάτες

Σύμφωνα με το BBC, 5 είναι οι πιθανοί αντικαταστάτες του. Ο Τζούλιαν Νάγκελσμαν, ο Μπένταν Ρότζερς, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο Στίβεν Τζέραρντ και ο Λέντλεϊ Κινγκ.