Καταρρέει η European Super League: Αποχωρούν Μπαρσελόνα, Τσέλσι, Γιουνάιτεντ, Σίτι, Ατλέτικο

Καταρρέει η European Super League! Το δημιούργημα-έκτρωμα του Φλορεντίνο Πέρεθ είναι άλλο ένα κάστρο που πέφτει από μέσα,
καθώς μετά τις Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι αποχωρούν οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρσελόνα, η οποία σκοπεύει να προχωρήσει σε δημοψήφισμα μεταξύ των οπαδών της που ήδη έχουν επαναστατήσει, όπως και ολόκληρο το οπαδικό κίνημα!
Οι εξελίξεις στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο είναι ραγδαίες και η «ανταρσία» των 12 με την ESL φαίνεται πως… κλυδωνίζεται.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα Ισπανικά ΜΜΕ η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι εκείνη που έχει εκφράσει επιφυλάξεις για την επιτυχία του εγχειρήματος και τις επόμενες ώρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει τη στάση της. Την ίδια ώρα λαμβάνουν χώρα συνεχείς επαφές και διαπραγματεύσεις με τους «πρωτεργάτες» του εγχειρήματος Φλορεντίνο Πέρεθ και Αντρέα Ανιέλι, οι οποίοι προσπαθούν να διατηρήσουν αρραγές το… μέτωπο της ανταρσίας.
Εξελίξεις υπάρχουν και στη Μπαρσελόνα! Ο πρόεδρος του συλλόγου Ζοάν Λαπόρτα βλέποντας τις έντονες αντιδράσεις των φιλάθλων της ομάδας άφησε να εννοηθεί πως την τελική απόφαση θα τη λάβει ο ίδιος ο λαός των «Μπλαουγκράνα».
Σύμφωνα πάντα με τα ρεπορτάζ στην Ιβηρική χερσόνησο σκοπεύει να προχωρήσει σε δημοψηφισματικού χαρακτήρα διαδικασία. Όλα δείχνουν όμως ότι οι οπαδοί των Καταλανών έχουν ήδη ψηφίσει!
Στην έξοδο όμως βρίσκεται και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Με τους Χάρι Μαγκουάιρ και Λουκ Σο να... πρωτοστατούν και να πείθουν το αφεντικό της ομάδας, Εντ Γούντγουορντ, να δηλώσει την αποχώρηση του συλλόγου από την European Super League, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» αναμένεται σύντομα να ανακοινώσουν με τη σειρά τους πως εγκαταλείπουν τον... Τιτανικό των «12».
Μάλιστα, μετά το φιάσκο, το αφεντικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Εντ Γούντγουορντ, υπέβαλε την παραίτησή του από την ηγεσία του συλλόγου!