Κάραγκερ: «Τέλος οι Αγγλικές ομάδες για τον Μουρίνιο»

Δηλώσεις σχετικά με την απόλυση του Ζοσέ Μουρίνιο από την τεχνική ηγεσία της Τότεναμ έκανε ο Τζέιμι Κάραγκερ.
Ο θρύλος της Λίβερπουλ και κάτοχος του Τσάμπιονς Λιγκ 2005, δήλωσε πως ο Μουρίνιο είναι απίθανο να ξαναπροσληφθεί από Αγγλική ομάδα.

Ο Κάραγκερ που είναι σχολιαστής στο Sky Sports, είπε:
 
«Δεν βλέπω τον Μουρίνιο ξανά στην Πρέμιερ Λιγκ. Νομίζω είναι ένα πλοίο που έφυγε πλέον. Δυσκολεύομαι να βρω κάποια ομάδα. Ήταν στην Τότεναμ, οπότε δεν θα πάει στην Άρσεναλ, ήταν στην Γιουνάιτεντ, οπότε δεν θα πάει στην Σίτι και η Λίβερπουλ δεν θα τον έπαιρνε.
Μήπως πάει σε κάποια μεσαία ομάδα; Δε νομίζω, πραγματικά. Θα πάει είτε σε κάποια Εθνική ή στην Ιταλία. Οι πρωταθλητές Ιταλίας φέτος θα είναι η Ίντερ του Αντόνιο Κόντε, ο οποίος παίζει το δικό του στυλ ποδοσφαίρου, οπότε ίσως ταιριάξει στην Ιταλία, γιατί ήταν σίγουρα κάτι κακό για τους οπαδούς των "Σπερς". Σκεφτόμουν αν αρκεί για αυτούς η κατάκτηση του Λιγκ Καπ, για να κρατήσει τον Μουρίνιο στην ομάδα. Σκεφτόμουν ότι έπρεπε να τον κρατήσουν μέχρι τον τελικό, είναι καλός στα μονά ματς και σίγουρα ο Γκουαρδιόλα θα χάρηκε μόλις το είδε αυτό και το έργο της Σίτι τώρα έγινε ευκολότερο.
Εκτός αν οι παίκτες πήγαν στον Ντάνιελ Λέβι και το συναίσθημα μέσα στην ομάδα είναι τόσο άσχημο που αισθάνονται ότι έχουν περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουν τώρα. Ή αν ο Λέβι ένιωθε ότι αν κερδίσει αυτό το κύπελλο, θα ήταν πιο δύσκολο να τον απολύσει».