Προτάθηκε στον Άρη ο Κρκιτς!

Ο Άρης πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν στη Σούπερ Λιγκ, όντας μετά τον Ολυμπιακό η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και έχει ως στόχο τη δεύτερη θέση και το ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Οι "Κίτρινοι" μπορεί να έχουν όμως το μυαλό τους στα πλέι-οφ και την προσπάθεια που κάνουν για έξοδο στην Ευρώπη, όμως παράλληλα ετοιμάζουν και τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν, μιας και το καλοκαίρι δεν απέχει πολύ.
Ήδη οι προτάσεις στα γραφεία του Άρη «πέφτουν» βροχή και ένας από τους παίκτες που βρίσκεται στη λίστα και εξετάζεται είναι και ο Μπόγιαν Κρκιτς. Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος έγινε γνωστός από την παρουσία του στην Μπαρσελόνα είναι ένα από τα πρώτα ονόματα που προτάθηκαν, σε μια αναμφίβολα ξεχωριστή περίπτωση, αφού πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή πολύ υψηλού επιπέδου.
Ο Κρκιτς αγωνίζεται τόσο στα δεξιά, όσο και στα αριστερά της επίθεσης και το βιογραφικό του μιλάει από μόνο του, αφού ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπαρσελόνα, με την οποία κατέκτησε τα πάντα σε Ισπανία και Ευρώπη, μεταξύ των οποίων 2 Τσάμπιονς Λιγκ και 1 Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. O Κρκιτς μετράει 104 συμμετοχές με την Μπάρτσα και 26 τέρματα, ενώ έχει και μια συμμετοχή με την Εθνική Ισπανίας, αλλά και με όλες τις μικρές εθνικές της "Φούρια Ρόχα".
Παράλληλα, έχει αγωνιστεί και στη Ρόμα αλλά και τη Μίλαν, ενώ έχει περάσει και από τον Άγιαξ, τη Στόουκ, τη Μάιντς και την Αλαβές, έχοντας απασχολήσει κατά το παρελθόν τόσο τον Ολυμπιακό, αλλά και την ΑΕΚ. Συνολικά στην καριέρα του μετράει πάνω από 300 συμμετοχές και πάνω από 90 τέρματα.
Τελευταία του ποδοσφαιρική εμπειρία αποτέλεσε το Αμερικανικό Πρωτάθλημα του MLS, όπου και αγωνίστηκε από το 2019 έως στα τέλη του 2020, φορώντας τη φανέλα της Μόντρεαλ Ιμπακτ. to10