Μέγας ΠΑΣ Γιάννινα! Απέκλεισε τον Παναθηναϊκό και πέρασε στους "4" του Κυπέλλου!

Μέγας ΠΑΣ Γιάννινα! Το καμάρι της Ηπείρου, πήρε τεράστια νίκη με 1-2 επί του Παναθηναϊκού (όπως και στο πρώτο ματς), τον πέταξε εκτός Κυπέλλου Ελλάδος και πέρασε πανηγυρικά στα ημιτελικά!
Παλικάρι το δημιούργημα του Αργύρη Γιαννίκη, έγραψε Ιστορία! Ήταν το αφεντικό και στα δύο ματς με το "Τριφύλλι", μάσαγε σίδερα και δεν θα έχανε την πρόκριση σε όποιο γήπεδο και αν τον έβαζε να παίξει η... ΕΠΟ! Ο ΠΑΣ είχε την απόλυτη πρωτοβουλία των κινήσεων, εξαιρετικά στημένος, είχε τον απόλυτο έλεγχο και πλέον ζει μέρες 2007, όταν είχε αποκλείσει τον Ολυμπιακό πάλι στην ίδια φάση!
Έπος για τον 'Άγιαξ της Ηπείρου", μεθυσμένη πολιτεία τα Ιωάννινα για την σπουδαία πρόκριση στους "4", παίζοντας σαν "τη γάτα με το ποντίκι" την ομάδα του Λάζλο Μπόλονι, με σκορ το οποίο θα μπορούσε να πάρει μεγάλες διαστάσεις!
Ο ηρωικός Παντελάκης έκανε το 0-1 στο 2ο μόλις λεπτό μετά από φάουλ του Καρτάλη, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς, ενώ ο Χατζηθεοδωρίδης με αυτογκόλ έκανε το 0-2 στην πρόσπάθειά του να διώξει από σέντρα του Μιλιντσεάνου, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη χαρά στους Ηπειρώτες. Ο Πούγγουρας στο 77' μείωσε στο τελικό 1-2.

Οι συνθέσεις:
Παναθηναϊκός (Λάζλο Μπόλονι): Διούδης, Μολό, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Χατζηθεοδωρίδης (66' Χουάνκαρ), Νιάς, Σανκαρέ (59' Μαουρίσιο), Βιγιαφάνες (66' Μακέντα), Χατζηγιοβάνης (66' Ενγκμπακοτό), Καρλίτος, Ιωαννίδης (46' Αϊτόρ).
ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Παντελάκης, Κάργας, Πίρσμαν, Καρτάλης, Ελευθεριάδης (75' Λιάσος), Ντομίνγκες, Παμλίδης (65' Νάουμετς), Κάστρο (87' Εραμούσπε), Μιλιντσεάνου (75' Κριζμάν).

Την Παρασκευή θα διεξαχθεί στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση της επόμενης φάσης.