Μεγαλειώδης κίνηση Γιαννίκη, έστειλε για δηλώσεις τον βοηθό του για να τιμήσει ολόκληρο το τεχνικό τιμ!

Μεγαλειώδης κίνηση από τον Αργύρη Γιαννίκη, ο οποίος μετά το τέλος της αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος, αντί να πάει ο ίδιος, έστειλε για δηλώσεις τον βοηθό του, Νίκο Μπαδήμα, για να τιμήσει με αυτό τον τρόπο ολόκληρο το τεχνικό τιμ!
Με αυτό τον τρόπο, ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, έδειξε ότι εκτός από ποιότητα ως προπονητής, έχει και ποιότητα σαν άνθρωπος.
 
Ο Νίκος Μπαδήμας μιλώντας στην Nova δήλωσε:
 
«Σίγουρα πατάμε καλύτερα, η βαθμολογική μας θέση μας δίνει αυτή τη δυνατότητα. Βγάλαμε φάσεις και τα παιδιά έχουν αυτοπεποίθηση πλέον, βγαίνουν οι αυτοματισμοί και νομίζω ότι θα συνεχίσουμε σε αυτό το επίπεδο.
Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε το θετικό σερί που έχουμε χτίσει και παιχνίδι με παιχνίδι κοιτάμε το που θα φτάσουμε. Μέχρι τώρα η φιλοσοφία μας ήταν παιχνίδι με παιχνίδι. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Κοιτάμε τον ΟΦΗ, που είναι το επόμενο ματς, Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και στο τέλος θα δούμε που θα τερματίσουμε».
 
Για τους ημιτελικούς στο Κύπελλο Ελλάδος με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, είπε:
 
«Στην ημιτελική φάση που φτάσαμε ξέραμε ότι θα παίξουμε με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Με όλο τον σεβασμό σε αυτά που έχει πετύχει ο Ολυμπιακός σε Ελλάδα και Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Μην ξεχνάμε ότι είναι νταμπλούχος και φαίνεται ότι θα είναι και πρωταθλητής και ξέρουμε ποιός θα είναι το φαβορί. Είναι ξεκάθαρο. Από εκεί και πέρα εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να διεκδικήσουμε την όποια ελπίδα έχουμε».