Η Μίλαν προσφέρει 8 εκ ευρώ ετησίως στον Ντοναρούμα

Νέο συμβόλαιο, με ετήσιες απολαβές 8 εκατομμυρίων ευρώ προσέφερε η Μίλαν στον Τζίτζι Ντοναρούμα, αλλά έχει αρχίσει να αναζητεί και πιθανούς αντικαταστάτες.
Όπως αναφέρει η Gazzetta dello Sport, οι «Ροσονέρι» έχουν αρχίσει να μελετούν την απόκτηση ενός νέου τερματοφύλακα, εάν ο Ντοναρούμα απορρίψει και την τελευταία προσφορά τους.
Έχοντας απομείνει μόνο τρεις μήνες για επίτευξη συμφωνίας, η Ιταλική εφημερίδα αποκαλύπτει ότι η Μίλαν είναι πρόθυμη να αυξήσει τις απολαβές του Ντοναρούμα από τα 6 σε 8 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν, αλλά ο ατζέντης του παίκτη, Μίνο Ραϊόλα, δεν έχει ακόμη απαντήσει στη διοίκηση.
Πάντως οι φήμες για ενδιαφέρον της Παρί Σεν-Ζερμέν δεν ανησυχούν τους Λομβαρδούς, καθώς Μίλαν και Ντοναρούμα έχουν συμφωνήσει να μην κάνουν άλλες συμφωνίες σε αυτό το διάστημα. Μια νέα συνάντηση μεταξύ του τεχνικού διευθυντή Πάολο Μαλντίνι, του αθλητικού διευθυντή Φρεντερίκ Μασάτα και του Ραϊόλα αναμένεται τις επόμενες ημέρες.
Η Μίλαν, ελπίζει να πείσει τον Ντοναρούμα να ανανεώσει, καθώς πλησιάζει στην επιστροφή της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ωστόσο, η 30ή Ιουνίου πλησιάζει και ο σύλλογος έχει αρχίσει να αναζητά πιθανούς αντικαταστάτες, εάν ο νεαρός Ιταλός διεθνής τερματοφύλακας αποφασίσει να αποχωρήσει.
Η Gazzetta dello Sport αναφέρει τον Μάικ Μενιάν της Λιλ, τον Χουάν Μούσο της Ουντινέζε και τον Πιερλουίτζι Γκολίνι της Αταλάντα ως πιθανούς διαδόχους, αλλά προτεραιότητα παραμένει η συμφωνία με τον Ντοναρούμα.