Έφτασε τις 400 συμμετοχές ο Θέμης Τζημόπουλος

Τις 400 συμμετοχές στην ποδοσφαιρική του καριέρα έφτασε ο Θέμης Τζημόπουλος.
Ο πολύπειρος μπακ, ο οποίος έχει κατακτήσει το Κύπελλο Εθνών Ωκεανίας με την Εθνική Νέας Ζηλανδίας, παίζει φέτος για 18η σεζόν, έχοντας 222 αγώνες στη μεγάλη κατηγορία, 128 στην Β', 18 στο Πρωτάθλημα Πολωνίας, 26 στο Κύπελλο Ελλάδας, 1 στο Κύπελλο Πολωνίας και 5 στα Κύπελλα Ευρώπης.

Η επίσημη ιστοσελίδα της διοργανώτριας Αρχής του πρωταθλήματος αναφέρει για τον Τζημόπουλο, ο οποίος τίμησε την φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα επί σειρά ετών και πλέον αγωνίζεται στο Λεβαδειακό:

«Περισσότεροι από 300 παίκτες έχουν χρησιμοποιηθεί πλέον στο πρωτάθλημα, με Θεμιστοκλή Τζημόπουλο να φτάνει τα 400 παιχνίδια και τον Ελίνι Δημούτσο να σκοράρει μόνο κάθε 14 Μαρτίου! 400 αγώνες στην καριέρα του σε συλλογικό επίπεδο συμπλήρωσε ο Θεμιστοκλής Τζημόπουλος, παίζοντας έστω για λίγα λεπτά το Σάββατο με το Λεβαδειακό. Ο Νεοζηλανδός διεθνής από την… Κοζάνη, παίζει για 18η σεζόν. Έχει 222 αγώνες στη μεγάλη κατηγορία, 128 στην Β’, 18 στο πρωτάθλημα Πολωνίας, 26 στο Κύπελλο Ελλάδας, ένα στο Κύπελλο Πολωνίας και πέντε στα Κύπελλα Ευρώπης».