Ανακοίνωση Blue Vayeros για την μεγάλη πρόκριση του ΠΑΣ

Ανακοίνωση εξέδωσε η Λέσχη Φίλων ΠΑΣ Γιάννινα "Blue Vayeros", για την σπουδαία πρόκριση του ΠΑΣ Γιάννινα επί του Παναθηναϊκού, στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.
 
Αναλυτικά:
 
"Έτσουξε πολύ….Nα μάθετε να σέβεστε τις άλλες “δήθεν για σας” μικρές ομάδες.Ενώ το γήπεδό μας ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ ήταν καταλληλότατο για διεξαγωγή αγώνα, μας ξεσπιτώσατε με το έτσι θέλω με την λαθεμένη βοήθεια της ΕΠΟ, για να παίξουμε σε άλλη έδρα, στο Αγρίνιο…

ΚΑΙ ΧΑΣΑΤΕ.Ήρθαμε στην έδρα σας και σας πατήσαμε από κάτω… σας ξεφτιλίσαμε μέσα στο ίδιο σας το σπίτι… ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΑΣΑΤΕ.ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΑΜΕ έξω από τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος… που απ’ όσο φάνηκε θέλατε πολύ να σηκώσετε την κούπα του.

Το πείσμα όλων των Ηπειρωτών, επίσης και την αδικία που ένιωσαν, φιλάθλοι και ομάδα, ούτε που τα υπολογίσατε… όπως άλλωστε πάντα κάνατε και εξακολουθείτε να κάνετε… ΚΑΙ ΗΠΙΑΤΕ ΠΙΚΡΟΝ ΠΟΤΗΡΙΟΝ.

Ελάτε τώρα και στο ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ το Σάββατο για τον αγώνα του πρωταθλήματος… για να νιώσετε για τρίτη φορά την οργή του ΤΑΥΡΟΥ… για το κερασάκι στην τούρτα… για να μην γράψουμε κάτι άλλο".