Σούπερ Λιγκ 2: Μεγάλο «διπλό» ο Ιωνικός, ο Λεβαδειακός το ντέρμπι

Μεγάλη νίκη για τον Λεβαδειακό στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής ημέρας της Σούπερ Λιγκ 2.
Η ομάδα της Βοιωτίας, με γκολ του Μπιανκόνι στο 26', νίκησε εντός έδρας τον Εργοτέλη με 1-0 και μείωσε στον 1 βαθμό την απόστασή της από την κορυφή, όπου βρίσκονται οι Κρητικοί.
Στο «κόλπο» ξαναμπήκε και ο Ιωνικός, που πλησίασε σε απόσταση μιας νίκης. Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού πήρε τεράστια νίκη με 2-3 μέσα στα Τρίκαλα επί του ΑΟΤ. Η τοπική ομάδα προηγήθηκε με 2-0 χάρη σε τέρματα των Ριζογιάννη στο 15' (με πέναλτι) και Σκόνδρα στο 26', αλλά οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και αφού αρχικά μείωσαν στο 62' με τον Ρόλε, πήραν τη νίκη στις καθυστερήσεις του αγώνα με κεφαλιά του Μάναλη (91') και σουτ του Κάστρο (95').
Ο δεύτερος της κατάταξης, Διαγόρας, υπέστη με τη σειρά του οδυνηρή ήττα (την πρώτη του εφετινή εντός έδρας) μέσα στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου από τον Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος σημείωσε με τη σειρά του την πρώτη εκτός έδρας νίκη του. Ο Διαγόρας, που έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή, αιφνιδιάστηκε από τον Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος στο 52' με κεφαλιά του Αθανασιάδη έκανε το 0-1.