Βαθμό στην Λαμία ο ΠΑΣ

Ισόπαλος χωρίς τέρματα αναδείχθηκε με την Λαμία ο ΠΑΣ Γιάννινα στο "Αθανάσιος Διάκος", για την 24η αγωνιστική ημέρα της Σούπερ Λιγκ.
Σε ένα που γρήγορα θα ξεχαστεί για την ποιότητά του, οι δύο ομάδες έδειχναν πιό πολύ να "βολεύονται" στον βαθμό της ισοπαλίας. Πλέον με τον βαθμό αυτό η Λαμία έφτασε τους 19 και ισοβαθμεί με τον ΟΦΗ, ενώ ο ΠΑΣ έχει 25.
Στο 26ο λεπτό ο Επασί έδιωξε εξ' επαφής κεφαλιά του Κάργα, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα και πάλι ο τερματοφύλακας της Λαμίας ήταν εκεί για να σώσει την ομάδα του προλαβαίνοντας τον Ελευθεριάδη. Στο 66' ο Αραμπούλι σούταρε πάνω στον Λοντίγκιν χάνοντας ευκαιρία για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν τις ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο με τον Μιλιντσεάνου τον οποίο στο 91' πρόλαβε και πάλι ο Επασί σε μεγάλη ευκαιρία και κάπως έτσι τελείωσε η συνάντηση.

Οι συνθέσεις: Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Σκόνδρας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Καραμάνος, Ντέλετιτς (89' Πίτι), Ρόμανιτς (58' Μπα, 73'Γκαζαριάν), Αραμπούλι.
ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Κάργας, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Κάστρο (77' Λιάσος), Ντομίνγκες, Καρτάλης, Ελευθεριάδης (73' Μπρένερ), Κρίζμαν (73' Μιλιντσεάνου), Παμλίδης (90' Παντελάκης).

* Την επόμενη αγωνιστική (06/03, 19:30), ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό.