Στους "8" του Κυπέλλου ο ΠΑΣ Γιάννινα!

Στους "8" του Κυπέλλου Ελλάδος προκρίθηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα!
Tο καμάρι της Ηπείρου ήταν ουσιαστικό και... κυνικό και πήρε την σπουδαία πρόκριση επικρατώντας με 2-3 του Ατρομήτου στο Περιστέρι και σε συνδυασμό με το 2-2 των "Ζωσιμάδων" πέρασε στην επόμενη φάση του θεσμού!
Καταιγιστική και απολαυστική η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη "καθάρισε" την πρόκριση από το πρώτο τέταρτο του αγώνα! Μόλις στο 3ο λεπτό, μετά από όμορφη συνεργασία από αριστερά, ο Παμλίδης βρήκε τον Νάουμετς με εξαιρετικό τρόπο και με κοντινή προβολή έκανε το 0-1. Στο 10' ήταν σειρά του Μιλιντσεάνου να πετύχει το πρώτο του γκολ με τον Ταύρο στο στήθος. Ξανά ο Παμλίδης βρήκε με πανέμορφο τακουνάκι στην «καρδιά» της περιοχής τον Μολδαβό που έκανε το 0-2. Στο 13' ο Σάλιακας έκανε το 0-3 με εκπληκτικό γκολ μετά από δυνατό σουτ από μεγάλη απόσταση.
Για τους Περιστεριώτες στο 28' ο Κωτσόπουλος μείωσε σε 1-3. Στο 39', ο ΠΑΣ Γιάννινα έφτασε πολύ κοντά στο τέταρτο γκολ, με τον διαιτητή Φωτιά να σταματά λανθασμένα τον Μιλιντσεάνου σε θέση οφσάιντ ο οποίος έβγαινε σε τετ-α-τετ με τον Μανδά. Η ομάδα του Κάναντι έκανε το τελικό 2-3 ξανά με τον Κωτσόπουλο, με κεφαλιά.

Οι συνθέσεις:
Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μανδάς, Γκαλβάο (78' Νταβιώτης), Στρούγγης, Κιβρακίδης, Νάτσος (56' Σάλομον), Οικονομίδης (24' Κωτσόπουλος), Ούμπιδες, Χαρίσης (46' Γούτας), Ραμπέλο (46' Μάτιτς), Μουνίθ, Εντομβόνγι.
ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σάλιακας, Παντελάκης, Πίρσμαν, Κάργας, Κάστρο, Λιάσος, Νάουμετς (75' Λώλης), Ελευθεριάδης (59' Μπρένερ), Παμλίδης (84' Πανουργιάς), Μιλιντσεάνου (58' Καρτάλης).