Σφαλιάρα του ΠΑΣ στην ΕΠΟ, 2-1 τον Παναθηναϊκό!

Σφαλιάρα του ΠΑΣ Γιάννινα στην απόφαση-ξεφτίλα της ΕΠΟ, καθώς πήρε μεγάλη νίκη στο Αγρίνιο επί του Παναθηναϊκού με 2-1!
Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη έδωσε απαντήσεις και έκλεισε στόματα στις μεθοδεύσεις με δόλο που είδαμε τις τελευταίες ημέρες, ώστε να μην γίνει η αναμέτρηση για το Κύπελλο Ελλάδος στους "Ζωσιμάδες".
Ένας ΠΑΣ κλάσεις ανώτερος, ένας ΠΑΣ παλικάρι, που "έτρωγε" σίδερα, που δεν έβλεπε τίποτα μπροστά του, που είχε πάθος, ψυχή, δύναμη και αποφασιστικότητα, πάτησε την ομάδα του Μπόλονι και πήρε προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού. Ένας ΠΑΣ που έδειξε στο πανελλήνιο για ποιό λόγο γινόταν η προσπάθεια αλλαγής της έδρας. Ένας ΠΑΣ οδοστρωτήρας, που ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε σαν τη γάτα με το ποντίκι τον Παναθηναϊκό.
Ο Μακέντα έκανε το 0-1 στο 2ο λεπτό, ενώ ο "Άγιαξ της Ηπείρου" ισοφάρισε με τον Παμλίδη στο 21'. Ο Κάργας έδωσε την σπουδαία νίκη στην ομάδα του με κεφαλιά στο 67'

Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Κάργας, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Παμλίδης (89' Νάουμετς), Ντομίνγκες, Κάστρο, Ελευθεριάδης, Λεό (82' Μιλιντσεάνου), Καρτάλης (75' Λιάσος).
Παναθηναϊκός (Λάζλο Μπόλονι): Ξενόπουλος, Σάντσες (84' Τζαβίδας), Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χουάνκαρ, Αλεξανδρόπουλος (70' Αθανασακόπουλος), Νιάς, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ (79' Καμπετσής), Μακέντα (70' Καρλίτος), Χατζηγιοβάνης (70' Ενγκμπακοτό).