Γιαννίκογλου: «Θέλω να γίνομαι καλύτερος τερματοφύλακας κάθε μέρα»

Συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της Σούντουβα παραχώρησε ο Μάκης Γιαννίκογλου.
Ο 28χρονος τερματοφύλακας στην συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στο σάιτ της νέας του ομάδας, δήλωσε ότι θέλει να βελτιωθεί και να επιτύχει τους υψηλότερους στόχους στη Λιθουανία.
Ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα και της ΑΕΚ, όταν τον ρώτησαν για το κρύο και το χιόνι που συνάντησε στο Μαριγιάμπολε, δήλωσε ότι δεν του προκαλεί έκπληξη, καθώς, όπως δήλωσε, στην Ελλάδα αυτές τις ημέρες κάνει περισσότερο κρύο.
Επίσης δήλωσε ότι πολλές από τις πληροφορίες για τη νέα του ομάδα τις πήρε από τον Χρυσοβαλάντη Κοζορώνη ο οποίος επίσης έχει φορέσει την φανέλα του ΠΑΣ και αγωνίζεται επίσης στο πρωτάθλημα της Λιθουανίας με την Πανεβέζις.
Σε ερώτηση για τον Βίκτορ Μπασάντρε, δήλωσε ότι τον γνωρίζει από την θητεία του στον Βόλο και ότι θέτει υψηλούς στόχους για τον εαυτό του κάθε χρόνο.
Και κατέληξε λέγοντας: «Αφού εξέτασα την προσφορά, είδα ότι ήταν μια ενδιαφέρουσα ευκαιρία για μένα και αποφάσισα να υπογράψω συμβόλαιο.
Θέλω να αγωνιστώ για τον τίτλο του Πρωταθλητή τόσο για την ομάδα, όσο και για μένα. Είναι σημαντικό να πηγαίνουμε όσο το δυνατόν καλύτερα στην Ευρώπη, αλλά πρώτα από όλα πρέπει να πετύχουμε νίκες στο πρωτάθλημα και να επικεντρωθούμε μόνο στους κοντινότερους αγώνες.
Ήρθα εδώ για να δουλέψω σκληρά, να βελτιωθώ και να γίνομαι καλύτερος τερματοφύλακας κάθε μέρα. Και, φυσικά, όπως κάθε ποδοσφαιριστής, θέλω να παίξω όσο το δυνατόν περισσότερο».