Τεράστιος ΠΑΣ Γιάννινα, 0-2 την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ!

Τεράστιος ο ΠΑΣ Γιάννινα, το καμάρι της Ηπείρου, ο "Άγιαξ της Ηπείρου", πήρε σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ με 0-2 στο Ολυμπιακό Στάδιο!
Στην αναμέτρηση για την 19η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη, έπαιξε παλικαρίσια απέναντι στον "Δικέφαλο"χωρίς να φοβηθεί, αποδεικνύοντας ότι ο μόνος αντίπαλός της είναι ο κακός της εαυτός. Ένας ΠΑΣ βγαλμένος από τις Ευρωπαϊκές χρονιές, έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο με καθαρό μυαλό και έστειλε στο καναβάτσο την ΑΕΚ!
Στο 20ό λεπτό του ματς ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ γκολ του Κριζμάν, επειδή ο Λεό που τον τροφοδότησε στην αντεπίθεση ήταν εκτεθειμένος
Δέκα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 30' ο Παντελάκης κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ινσούα, όμως ο διαιτητής Μανούχος δεν του έδωσε κίτρινη κάρτα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κριζμάν, κάνοντας το 0-1 στο 33', στέλνοντας τη μπάλα στην δεξιά γωνία του Αθανασιάδη.
Η ΑΕΚ είχε δύο δοκάρια, με τον Μάνταλο στο 50' και τον Ολιβέιρα στο 64'. Στο 75' ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε τρομερή χαμένη ευκαιρία με τον Λεό, όταν ο Γάλλος βγήκε απέναντι από τον Αθανασιάδη και τον πλάσαρε, η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του τερματοφύλακα. Στη συνέχεια της φάσης ο Λεό πλάσαρε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
Και έτσι φτάσαμε στο 87' όταν ο Λεό έκανε το 0-2 ολοκληρώνοντας των θρίαμβο των Ηπειρωτών! Ο Ντομίνγκες τροφοδότησε τον Γάλλο ο οποίος βγήκε από αριστερά, πέρασε τον Σβάρνα σαν σταματημένο και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα!

Οι συνθέσεις:
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Αθανασιάδης, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Ινσούα (46' Λόπες), Σιμόες, Σιμάνσκι (75' Μαχαίρας), Γαλανόπουλος (46' Μάνταλος), Γκαρσία (70' Αλμπάνης), Τάνκοβιτς (46' Ανσαριφάρντ), Ολιβέιρα.
ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Οικονομόπουλος (77' Ελευθεριάδης), Παντελάκης, Πίρσμαν, Κάργας, Σιόντης (26' Λιάσος), Ντομίνγκες, Καρτάλης, Μπρένερ (63' Σάλιακας), Λεό, Κριζμάν (63' Παμλίδης).

* Την επόμενη αγωνιστική (31/01, 17:15), ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Ατρόμητο.