Ο Πικέ ενδιαφέρεται να αγοράσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Serie A

O Ζεράρ Πικέ μέσω της εταιρείας του Kosmos Global Holding ενδιαφέρεται για την απόκτηση των διεθνών τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Serie A.
Ο Πικέ παραμένει στα πιτς εξαιτίας τραυματισμού στο γόνατο και αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στο τέλος του Φεβρουαρίου. Ωστόσο, όπως φαίνεται, ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα συνεχίζει τις επενδυτικές του κινήσεις.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Palco24 και αναπαράγει η ισπανική εφημερίδα Marca, ο Πικέ μέσω της εταιρείας του Kosmos Global Holding ενδιαφέρεται να αγοράσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Serie A. Το ιταλικό πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για των πώληση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των σεζόν 2021/2022, 2022/2023 και 2023/2024 και ως εκ τούτου περίπου 50 εταιρείες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τα διεθνή δικαιώματα.
Ο Πικέ και η Kosmos Global Holding έχουν ήδη τα δικαιώματα του Davis Cup στο τένις, ενώ κατέχουν και την πλειοψηφία της Ανδόρα, ομάδας της τρίτης κατηγορίας της Ισπανίας.
Αυτή τη φορά ο Ισπανός αμυντικός θα χρειαστεί να κερδίσει κολοσσούς, όπως η Mediapro, η DAZN και η IMG Agency, ώστε να προχωρήσει σε αυτή την επένδυση.
ΠΗΓΗ: sport24.gr