ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης 0-0

Ισόπαλοι χωρίς σκορ (0-0) αναδείχθηκαν ΠΑΣ Γιάννινα και Άρης στους "Ζωσιμάδες" για την 16η αγωνιστική ημέρα της Σούπερ Λιγκ.
Σε ένα μέτριο ματς που διεξήχθη σε βαρύ αγωνιστικό χώρο, οι δύο ομάδες έμειναν στο "μηδέν" σε όλους σχεδόν τους τομείς, χωρίς να καταφέρουν τελικά να πάρουν κάτι περισσότερο από τον βαθμό της ισοπαλίας.
Οι φιλοξενούμενοι στο 33ο λεπτό βρήκαν δίχτυα με τον Μαντσίνι αλλά το τέρμα ακυρώθηκε ορθά διότι ο Μάνος στην προσπάθειά του να σκοράρει, βρήκε με το γόνατο τον Χουτεσιώτη. Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι σε ένα φοβερό δίλεπτο, στο 77' και το 78' έχασαν δύο τεράστιες ευκαιρίες. Αρχικά μετά από κάθετη του Καρτάλη ο Κριζμάν βγήκε τετ α τετ με τον Μπουσέ αλλά δεν μπόρεσε να τον κερδίσει, ενώ αμέσως μετά ο Γάλλος πορτιέρε εξ επαφής σταμάτησε σουτ του Παμλίδη, κρατώντας όρθιο τον Άρη.

Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα: Χουτεσιώτης, Παντελάκης, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Σάλιακας, Σιόντης, Ντομίνγκες (89' Λιάσος), Καρτάλης, Μπρένερ (74' Λεό), Παμλίδης (90' Πανουργιάς), Κριζμάν (89' Ελευθεριάδης).
Άρης: Μπουσέ, Ροζ, Μπεναλουάν, Σάκιτς, Γκάνεα (56' Σούντγκρεν), Τζέγκο, Λούκας Σάσα, Μαντσίνι, Γκάμα (78' Ματέο Γκαρσία), Σίλβα (56' Λόπεθ), Μάνος.

* Την επόμενη αγωνιστική (17/01, 15:00), ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό.