Παλικάρι ο ΠΑΣ στο Φάληρο

Παλικάρι ήταν ο ΠΑΣ Γιάννινα στο Φάληρο, όπου έχασε με 1-0 από τον Ολυμπιακό, με γκολ στην τελευταία φάση, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.
Στην αναμέτρηση για την 17η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος, η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη ήταν πολύ καλά στημένη, άντεξε στην πίεση και δεν φοβήθηκε τους Πρωταθλητές.
Μάλιστα σε πέναλτι που κέρδισε ο Ελ Αραμπί από τον Χουτεσιώτη, ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα στο 20ό λεπτό απέκρουσε ηρωικά, όντας τραυματίας. Ο Χουτεσιώτης αντικατάσταθηκε στο δεύτερο ημίχρονο και την θέση του πήρε ο Αθανασίου πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του με την φανέλα των Ηπειρωτών. Στο 53' ακυρώθηκε γκολ του Ελ Αραμπί καθώς υποδείχθηκε σε θέση οφ-σάιντ.
Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Χασάν στο 93' μετά από εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη.
Κύριος εκφραστής των επιθέσεων του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ο Παμλίδης που απείλησε αρκετές φορές τον Ολυμπιακό.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ντρέγκερ (72' Βρουσάι), Σισέ, Σεμέδο, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης (46' Καμαρά), Βαλμπουενά (82' Τιάγκο Σίλβα), Μασούρας (66' Χασάν), Μπρούμα (46' Φορτούνης), Ελ Αραμπί.
ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης (46' Αθανασίου), Πίρσμαν, Κάργας, Εραμούσπε, Σάλιακας, Λιάσος, Σιόντης, Καρτάλης (87' Πανουργιάς), Μπρένερ (55' Ελευθεριάδης), Λεό, Παμλίδης (79' Νάουμετς).

* Την επόμενη αγωνιστική (24/01, 17:15), ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Βόλο.