Κατέληξε ο θρυλικός αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα Θανάσης Παπάζογλου

Θρήνος στο  Ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς κατέληξε σήμερα το πρωί ο θρυλικός διεθνής αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα και του Άρη, Θανάσης Παπάζογλου, σε ηλικία 67 ετών!
Είχε πέσει θύμα δολοφονικής ενέδρας, όπως έχει καταγγείλει η σύζυγός του, αφήνοντας πίσω μια όμορφη οικογένεια. Πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη στην σπουδαία ομάδα των ρεκόρ στις αρχές της δεκαετίας του 1970, θεωρήθηκε από τις πιό εμβληματικές παρουσίες στην συνέχεια φόρεσε την φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα, στην μεγάλη ομάδα του "Άγιαξ της Ηπείρου". Επίσης ήταν και μέλος της Εθνικής ομάδας.
Ήδη η ζωή του είχε πάρει αναπάντεχη τροπή, όταν πριν από τρία χρόνια καθηλώθηκε σε αναπηρικό καροτσάκι, μετά από διαμάχη με γείτονες για έναν… κάδο απορριμμάτων. Οι υπεύθυνοι δεν έχουν λογοδοτήσει ακόμη στη δικαιοσύνη, αφού λόγω του ιού η δίκη αναβλήθηκε για τον ερχόμενο Ιούλιο. Η σύζυγός του ανήρτησε στα social media τα εξής:

"ΘΡΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ! ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ!!! ΜΕΤΑ ΤΑ ΦΟΝΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΡΩΣΣΟΥ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΦΟΝΙΑ ΑΠΟ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ! ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΚΕΠΑΣΕΙ….. ΤΖΕΝΤΛΕΜΑΝ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ!!! Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ"

Τις τελευταίες ημέρες ο 67χρονος παλαίμαχος λίμπερο, είχε χάσει κάθε επαφή με το περιβάλλον. Σύμφωνα με το iapopsi.gr, από τον Μάρτιο του 2017 ήταν καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι καθώς τότε ήταν που του έστησαν καρτέρι κάτω από το σπίτι του και χωρίς καμία προειδοποίηση του επιτέθηκαν με την συνδρομή πυγμάχου αθλητικού συλλόγου της συμπρωτεύουσας, τον οποίο και προέτρεπαν: «Στο κεφάλι, στο κεφάλι, χτύπα τον στο κεφάλι …». Και αυτή η «υπόδειξη» δεν ήταν τυχαία αφού γνώριζαν πως ο Θανάσης Παπάζογλου, τον καιρό εκείνο ανάρρωνε μετά από ένα πολύ σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που είχε υποστεί. Και ήταν η περίοδος που είχε καταφέρει να περπατά μόνος του χωρίς την βοήθεια της συζύγου του με την οποία ήταν ζευγάρι από το Γυμνάσιο.
Όλα ξεκίνησαν όταν η οικογένεια των γειτόνων αρνήθηκε να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις του δήμου που συνεργεία του τοποθέτησαν τον κάδο απορριμμάτων κάτω από το σπίτι τους. Οι τελευταίοι κάθε τόσο μετέφεραν τον κάδο έξω από το σπίτι της οικογένειας του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και έτσι προκλήθηκαν εντάσεις που στο τέλος πήραν πολύ άσχημη τροπή. Μέχρι που οι γείτονες, έβαλαν νεαρό πυγμάχο ομογενή από την Ρωσία να χτυπήσει με γροθιές στο κεφάλι τον Θανάση Παπάζογλου. Ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος του Θανάση Παπάζογλου, έχει στα χέρια του έκθεση-καταπέλτη του καθηγητή της ιατροδικαστικής Ματθαίου Τσούγκα, η οποία και φανερώνει πως τα χτυπήματα από τον πυγμάχο με γροθιές στο κεφάλι ήταν δολοφονικά.