Ήττα του ΠΑΣ από τον Βόλο

Την ήττα με 0-1 γνώρισε ο ΠΑΣ Γιάννινα από τον Βόλο στους "Ζωσιμάδες" για την 18η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.
Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 14' από τον Δουβίκα με πέναλτι, με την καταρρακτώδη βροχή να δυσκολεύει πάρα πολύ όλους τους ποδοσφαιριστές.
Για τους Ηπειρώτες αυτή ήταν η τέταρτη φετινή εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα, με την ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη να εξακολουθεί να αδυνατεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της.

Το ματς

Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεπε στις δύο ομάδες να δημιουργήσουν σπουδαίες φάσεις δίχως να καταφύγουν σε γιόμες. Εντέλει, ένα τραγικό λάθος του Εραμούσπε στο 12' έφερε τον Βόλο μια ανάσα από το 0-1. Ο Αργεντίνος αμυντικός έχασε τη μπάλα από τον Μπαρτόλο και αναγκάστηκε να τον ανατρέψει εντός περιοχής για να τον σταματήσει, με τον Δουβίκα να αναλαμβάνει την εκτέλεση του πέναλτι και να ανοίγει το σκορ στο 14'. Οι Ηπειρώτες ανέβασαν τις γραμμές του ψάχνοντας την ισοφάριση όμως είδαν τις κεφαλιές των Κάργα (18') και Πίρσμαν (19') να περνούν άουτ. Στο 35', οι Βολιώτες άγγιξαν το δεύτερο γκολ όμως ο Δουβίκας έστειλε τη μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Χουτεσιώτη. Άλλη φάση δεν υπήρξε, με τους φιλοξενούμενους να πηγαίνουν στα αποδυτήρια διατηρώντας το υπέρ τους 1-0.
Στο δεύτερο μέρος, η βροχή άρχισε να δυναμώνει και να δυσκολεύει την αποστολή των 22 ποδοσφαιριστών, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να προσπαθούν να απειλήσουν με σέντρες. Δύο κεφαλιές του Λιάσου πήγαν άουτ (54', 65'), ενώ όσο περνούσε η ώρα βλέπαμε όλο και περισσότερη ένταση, με αποτέλεσμα να βγουν επτά κίτρινες κάρτες στο δεύτερο ημίχρονο!

Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Παντελάκης, Πίρσμαν, Εραμούσπε (46' Λιάσος), Σάλιακας (87' Νάουμετς), Κάργας, Σιόντης (71' Μιλιντσεάνου), Καρτάλης, Ελευθεριάδης (46' Μπρένερ), Παμλίδης (46' Λεό), Κριζμάν.
Βόλος (Ανχέλ Λόπεθ): Κλέιμαν, Τέκιο (56' Ντεντάκης), Μήτογλου, Γκρίλο, Φεράρι, Ριένστρα, Τσοκάνης, Ρενάτο (56' Περέα), Μπαρτόλο (78' Σάντσες), Μαρτίνες (66' Κιάκος), Δουβίκας.
(Απόδοση από Σπορ FM)

* Την επόμενη αγωνιστική (27/01, 17:15), ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕΚ.