Δεν αξιοποίησε το "διπλό"

Την ήττα με 0-1 γνώρισε ο ΠΑΣ Γιάννινα στους "Ζωσιμάδες" από τον Ατρόμητο, για την 20ή αγωνιστική ημέρα της Σούπερ Λιγκ.
Έτσι οι Ηπειρώτες δεν αξιοποίησαν ουσιαστικά την μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ την προηγούμενη αγωνιστική στο ΟΑΚΑ, αλλά το κυριότερο δεν εκμεταλλεύτηκαν για ακόμη μια φορά φέτος την έδρα τους.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 5ο μόλις λεπτό με τον Αγκάγιεφ, μετά από λάθος της άμυνας των γηπεδούχων. Ένα τέρμα το οποίο έκρινε και την αναμέτρηση.
Παρότι ο αγωνιστικός χώρος ήταν ξανά σε κακή κατάσταση, το ματς είχε ρυθμό. Όσες φορές απείλησαν οι παίκτες του Ατρομήτου, βρήκαν μπροστά τους τον Λοντίγκιν, ο οποίος φρόντισε να τους δείξει την αξία του.
Ο ΠΑΣ, που παρατάχθηκε με πολλές απουσίες, θα μπορούσε να πετύχει κάτι καλύτερο στην σημερινή αναμέτρηση, εάν είχαν καλύτερη κατάληξη οι ευκαιρίες, κυρίως, των Μπρένερ, Κάστρο, Κριζμάν και Λεό.

Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Παντελάκης, Πήλιος, Οικονομόπουλος (63' Σάλιακας), Κάργας, Λιάσος (46' Ελευθεριάδης), Κάστρο (83' Νάουμετς), Καρτάλης, Μπρένερ (62' Παμλίδης), Λεό (83' Μιλιντσεάνου), Κριζμάν.
Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μανδάς, Νάτσος, Γούτας, Γκαλβαό, Τομάσεβιτς (91' Στρούγγης), Ούμπιδες (94' Κιβρακίδης), Σάλομον, Χαρίσης, Αγκάγιεφ (60' Γιακουμάκης), Ραμπέλο (92' Νταβιώτης), Εντομβόνγι (46' Μάτιτς).

* Την επόμενη αγωνιστική (08/02, 19:30), ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Παναιτωλικό.